3.8.15

Ασύλληπτη τραγωδία στη Ρόδο: 37χρονη Ρωσίδα τουρίστρια διαμελίστηκε από προπέλα ταχύπλοου



Ασύλληπτη τραγωδία στη Ρόδο: 37χρονη Ρωσίδα τουρίστρια διαμελίστηκε από προπέλα ταχύπλοου
Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα 37χρονη Ρωσίδα τουρίστρια, η οποία διαμελίστηκε από ταχύπλοο ενώ κολυμπούσε στην περιοχή Τραουνού Αφάντου Ρόδου.
Η άτυχη Ρωσίδα αναζητούνταν από χθες το βράδυ όταν στην παραλία βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα και δυστυχώς εντοπίστηκε διαμελισμένη σήμερα τα ξημερώματα.
Ως υπεύθυνος για το δυστύχημα αυτό συνελήφθη και εξετάζεται από άνδρες του λιμεναρχείου της Ρόδου, χειριστής ταχύπλοου σκάφους το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, εκτελώντας θαλάσσια σπορ.
Πρόκειται για 43χρονο Ελβετό ο οποίος κρατείται και πρόκειται να παραπεμφθεί στην αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου εντός της ημέρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας διενήργησαν έρευνες εντοπισμού της αγνοούμενης γυναίκας με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ περί ώρα 23:15 μ.μ. η Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε ότι το Τ/Χ σκάφος “PANTHER” Τ.Π. 605-0, το οποίο διενεργούσε θαλάσσιο σκι (wakeboard), στην ανωτέρω περιοχή, προσέκρουσε σε άγνωστο αντικείμενο, χωρίς να καταστεί δυνατή η ανεύρεση του.
Πρωινές ώρες σήμερα, περιπολικό σκάφος του Λιμενικού το οποίο είχε αποπλεύσει για συνέχιση ερευνών της 37χρονης εντόπισε και περισυνέλεξε σορό γυναικός, με ακρωτηριασμένα το αριστερό άνω και κάτω άκρο, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και αναγνωρίστηκε από οικείους της ως η 37χρονη λουόμενη που αγνοείτο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 42χρονος αλλοδαπός χειριστής του “PANTHER”, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ο οποίος πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου