23.7.15

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ - Κίνημα στο Facebook κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Τα 10.000 μέλη πλησίαζε, μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα, η ομάδα που δημιούργησαν πολίτες στο Facebook με αίτημα την κατάθεση πρότασης μομφής εναντίον της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στη σελίδα -η οποία είναι «κλειστή» ομάδα, δηλαδή δεν μπορεί κάποιος που δεν είναι μέλος να διαβάζει τις αναρτήσεις- περιγράφεται το σκεπτικό της συγκεκριμένη κίνησης.

«Κάθε λογικός και με σώας τας φρένας άνθρωπος, κάθε δημοκρατικός πολίτης που συναισθάνεται πού βρίσκεται η χώρα μας και τι διαλυτικό ρόλο παίζει η συγκεκριμένη ΠτΒ, οφείλει να πιέσει ώστε να κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον της και να αποχωρήσει αμέσως από τη θέση της».

Το μήνυμα των διαχειριστών προς τους χρήστες είναι το εξής:
«Στόχευση μας είναι η ουσιαστική άσκηση πολιτικής πίεσης που θα οδηγήσει στην κατάθεση πρότασης μομφής κατά της σημερινής ΠτΒ, με έρεισμα, όχι τυχόν πολιτικές ή ιδεολογικές μας διαφορές, αλλά την από μέρους της ερμηνεία και άσκηση του θεσμικού της ρόλου με τρόπο που, σε πολλές περιπτώσεις, αγγίζει τα όρια της δημοκρατικής εκτροπής.

Η ομάδα δεν δημιουργήθηκε με πρόθεση να ασκήσει άλλου είδους κριτική ή να διακωμωδήσει πρόσωπα και πράγματα, και παρακαλούμε θερμά τα μέλη να αποφύγουν αναρτήσεις οι οποίες, καίτοι ευφάνταστες, αλλοιώνουν το χαρακτήρα της ομάδας.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου