30.7.15

Το Facebook της « διαβολικής χήρας» έκρυβε εκπλήξεις...

Η αφιέρωση του τραγουδιού «Σκοτώνω» και η τελευταία ανάρτηση πριν από τη σύλληψή της

Μέχρι και λίγες ώρες πριν συλληφθεί από τους αστυνομικούς έκανε αναρτήσεις στο Facebook η «μαύρη χήρα» Δήμητρα Βούλγαρη-Λάμπρου.

Το τελευταίο της status, μάλιστα, έγινε λίγες ώρες πριν οδηγηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο αστυνομικό τμήμα, όπου μετά από 14 ώρες ανάκρισης ομολόγησε τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου, όπως αναφέρει και το argospress.
Η συζυγοκτόνος, όπως έκρινε ο εισαγγελέας της οποίας άσκησε δίωξη, την Πέμπτη 23 Ιουλίου ανάρτησε στο Facebook μία φωτογραφία που άφηνε ένα μήνυμα. Τη στιγμή της κοινοποίησης κανείς δεν γνώριζε, ούτε μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.
«Μην εκδικείσαι κανέναν. Αργά ή γρήγορα θα το κάνει η ζωή για εσένα. Έχε της εμπιστοσύνη», ήταν το τελευταίο μήνυμα της Δήμητρας Βούλγαρη-Λάμπρου, μία μέρα πριν τα φώτα της δημοσιότητας δουν το «θέατρο» που έπαιζε τόσο καιρό, σύμφωνα με τους κατοίκους της Αργολίδας.

Στο προφίλ είχε ως εικόνα την κόρη της, αλλά το διαχειριζόταν ουσιαστικά η ίδια, όπως αναφέρει η ίδια πηγή. Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε το 2012 και έφτασε να αριθμεί 900 φίλους, εκ των οποίων μόνο 10 άτομα είναι φίλοι της ανήλικης κόρης της, αφού οι υπόλοιποι διαδικτυακοί φίλοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Η 38χρονη, που κρυβόταν πίσω από το προφίλ της δεκάχρονης κόρης της, δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις από τη μοιραία εκείνη ημέρα που βρέθηκε δολοφονημένος ο σύζυγός της, με διάφορα θέματα: μαγειρική, κοσμήματα, προσωπικές φωτογραφίες του παιδιού της κ.λπ.
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κοινοποιούσε φωτογραφία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου, καταθέτοντας δημόσια πόσο της λείπει, αλλά και αποσπάσματα από τις εκπομπές στο «Φως στο τούνελ» για την υπόθεση. Στις 20 Ιουνίου η Δήμητρα Βούλγαρη έγραψε χαρακτηριστικά ως σχόλιο σε φωτό από αθλητικές ασκήσεις της κόρης της: «Αγάπη μου πόσο χαρά του δίνεις έστω και από εκεί ψηλά».
Στις 14 Ιουνίου ένα άλλο status που κοινοποιεί αναφέρει: «Συγχαρητήρια σε όσους προσπαθούν μέσα από 2 μικρά μελαγχολικά ματάκια να επιβεβαιώσουν κάτι που οι ίδιοι ξέρουν απλά το καλύπτουν!!!!! Μέχρι πότε;;;; απλά ο χρόνος όλο και λιγοστεύει. ..ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ…».

Στις 28 Δεκεμβρίου 2014, δε, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μακάβρια ανακάλυψη (στις 8 Δεκεμβρίου 2014) του νεκρού συζύγου της, η Δήμητρα Λάμπρου αφιέρωνε το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Σκοτώνω»...


Και ο Κούγιας απέναντί της
Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε να εκπροσωπήσει την οικογένεια του άτυχου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου που δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του Δήμητρα Βούλγαρη στην Κοιλάδα Ερμιόνης Αργολίδας.
Η σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι ανέλαβε την εντολή να εκπροσωπήσει την οικογένεια του δολοφονηθέντος από την Δήμητρα Βούλγαρη. Συγκεκριμένα σήμερα, δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ των: Αναστασίου Λάμπρου, πατέρα του θύματος, Χρυσούλας Λάμπρου, μητέρας του θύματος, και Αθανασίας Λάμπρου, αδελφής του θύματος, ενώπιον του Τακτικού Ανακριτή Ναυπλίου και θα εκπροσωπήσουμε μαζί με τον δικηγόρο κ. Γεωργόπουλο την οικογένεια του θύματος σε όλες τις στάσεις της διαδικασίας της δίκης».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου