5.7.15

ΚΚΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Τρομοκρατία, συκοφάντηση και λασπολογία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

 ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ...ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ !

Η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ καταγγέλει στο λαό της Καλαμάτας την στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας (η κ. Βουλευτής Κοζομπόλη, η κ. σύζυγος του Βουλευτή Πετράκου, η κ. Μπεή, ο κ. Μαστραγκελόπουλος (στέλεχος της ΚΟΕ) κτλ) που από το πρωί περιοδεύουν στα εκλογικά κέντρα της Καλαμάτας και επιδίδονται σε τρομοκρατία, συκοφάντηση και λασπολογία σε βάρος στελεχών και μελών του ΚΚΕ. 
Έφτασαν στο σημείο μέσω των δικαστικών αντιπροσώπων να καλούν αστυνομία και εισαγγελεις σε βάρος στελεχών του Κόμματος, απειλώντας με προσαγωγές και συλλήψεις.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά ακόμα ένα βήμα παρά πέρα. Μετά την συνεργασία με την Χρυσή Αυγή όπου καλούν το λαό να πεί ΝΑΙ στο ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑΙ στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ΝΑΙ στα μνημόνια διαρκείας, έφτασε σε σημείο να επιδιώκει δημοψήφισμα με εισαγγλείς, αστυνομία και τρομοκρατία.
Αυτές οι τακτικές θυμίζουν άλλες εποχές. 
Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει τους φασίστες της ΧΑ, την ίδια στιγμή απειλεί τα στελέχη και μέλη του ΚΚΕ. Αποδεικνουν τι φοβούντε, ποιος τους ενοχλεί!!!
Προειδοποιούμε ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ο λαός να γυρίσει την πλάτη στους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – ΧΑ και στους ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ και να τους ακυρώσει τα σχέδια που του ακυρώνουν την ζωή.
Να ρίξει στην κάλπη:
Όχι στην πρόταση ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ
Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης
Αποδέσμευση από την ΕΕ με τον Λαό στην Εξουσία

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου