28.7.15

ΣΟΚ - Τον βασάνισαν και τον εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι - Ερωτική αντιζηλία?

- O 21χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος από τη μάνα και τον πατέρα του 
- Σοκάρει το στυγερό έγκλημα στην Αγιά της Λάρισας...

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 21χρονου Αλβανού, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή Αγίας.

Ο άτυχος νεαρός είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη το βράδυ και οι οικείοι του είχαν ειδοποιήσει τη αστυνομία καθώς η απουσία του, τους είχε ανησυχήσει.

Όπως προκύπτει, ο 21χρονος εκτελέστηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι ενώ στην συνέχεια οι δράστες έβαλαν φωτιά στο άψυχο σώμα του. Μεταξύ των λοιπών εκδοχών από την αστυνομία εξετάζεται και η πιθανότητα να πρόκειται για αντεκδίκηση λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, ο 21χρονος είχε δεχθεί σωματική βία, είχε καεί σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος (και στα γεννητικά του όργανα) ενώ είχε πυροβοληθεί εξ’ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Επίσης σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερίας», το όλο σκηνικό θυμίζει αδίστακτη εκτέλεση αφού ο δράστης ή οι δράστες (εκτιμάται πως ήταν τουλάχιστον δύο) τον έβαλαν να γονατίσει και εν συνεχεία τον εκτέλεσαν.
Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το φρικαλέο έγκλημα αναμένεται να δώσει η σημερινή νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος νεαρός είχε εξαφανιστεί την περασμένη Παρασκευή από την Κάτω Σωτηρίτσα όπου διέμενε με την οικογένειά του και εργαζόταν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου