4.7.15

ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ! Θα κουρευτούν και οι δικές τους καταθέσεις;

 ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ !
Η υποκρισία είναι έμφυτο χάρισμα των ελλήνων πολιτικών όλου του φάσματος. Με αφορμή λοιπόν την φημολογία για κούρεμα των καταθέσεων αναζητήσαμε τα πόθεν έσχες των ελλήνων βουλευτών από τα παλαιότερα δημοσιεύματα μια και από τον ιστότοπο της Βουλής έχουν κατέβει-οι δηλώσεις προηγούμενων ετών.
Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του the toc σχετικό με τις φορολογικές δηλώσεις του 2013 εκτός από το περίφημο 1 εκατομμύριο του Τσουκαλά, η υπουργός Νάντια Βαλαβάνη (που χάρισε ένα σκασμό λεφτά στον Μπόμπολα με αποτέλεσμα στο κανάλι της Μεσογείων να αισθάνεται σαν το σπίτι της και να μπορεί να μιλάει ακατάπαυστα) διέθετε εντυπωσιακές καταθέσεις. Για την ακρίβεια 563.000 ευρώ και 365.000 λίρες Αγγλίας.
Ούτε ο Παπαδημούλης έχει λόγους να ανησυχεί για την επόμενη μέρα, ως εκ τούτου τα αλά βαλεριάνα tweets θα συνεχίσουν ακάθεκτα να δικαιολογούν τον ευρωμισθό του. Οι καταθέσεις του αγγίζουν τα 498.000 ευρώ.
Η πλάκα είναι ότι ο γκουρού της δραχμής Παναγιώτης Λαφαζάνης φαίνεται κι αυτός να προτιμά το ξένο νόμισμα. Διαθέτει λοιπόν στους λογαριασμούς του 38.000 ελβετικά φράγκα, 8.651 λίρες Αγγλίας και 60.000 ευρώ.
Λάτρης των ακινήτων ο Στρατούλης, έχει στην κατοχή του μόλις 19!
ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΗΣ BLACK ROCK, TO BΡΑΔΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ!
Τρείς δημοσιογράφοι του Πρώτου Θέματος, οι Γιάννης Μακρυγιάννης, Μανόλης Γαλάνης, Κώστας Τσαούσης και Δημήτρης Μαρκόπουλος υπογράφουν την έρευνα για τα πλουσιόπαιδα της Κουμουνδούρου που ακολουθεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου