17.7.15

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν τα έργα υγείας στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας


Γ.Μπέζος «Δίνουμε μάχη με το χρόνο μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους» 

Με απόλυτα ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν τα δύο μεγάλα έργα που υλοποιούνται αυτή την περίοδο στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.
Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας οι εργασίες της βιοκλιματικής
αναβάθμισης του Ιδρύματος Π/Υ 1.650.000 € προχωρούν απρόσκοπτα και με ικανοποιητικό ρυθμό.
 Το έργο περιλαμβάνει τον ελαιοχρωματισμό συνολικά, εξωτερικά, του Νοσηλευτικού Ιδρύματος με ψυχρά υλικά (χρώματα ενεργειακής εξοικονόμησης) και την θερμομόνωση όλων των δωμάτων της οροφής.
Οι εργασίες αναμένονται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου Στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας το έργο της Αναδιαρρύθμισης του Ισογείου κτιρίου των Εξωτερικών Ιατρείων –Διοίκησης του ΓΝ-ΚΥ Κυπαρισσσίας προχωρά με πολύ εντατικούς ρυθμούς και προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα στα συμβατικά χρονοδιαγράμματα.
Ταυτόχρονα ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος βρίσκεται σε επαφή με την Διαχειριστική Αρχή και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρο Τατούλη εξετάζοντας την προοπτική επέκτασης του ισογείου με κύριο στόχο την συγκέντρωση όλων των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσηλευτικού Ιδρύματος βάζοντας ένα τέλος στον αδικαιολόγητο κατακερματισμό τους και επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα οικονομία των δαπανών από την καταβολή των ενοικίων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου