5.7.15

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙ

Αναγκάζομαι να δημοσιοποιήσω την ενόχλησή μου ως δημοκρατικός πολίτης για όσα συμβαίνουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στα εκλογικά τμήματα , στο Πεταλίδι.
Σε κάθε εκλογική διαδικασία υπάρχουν κάποιοι , που θεωρούν πως οι πολίτες του Πεταλιδίου δεν μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους και χρειάζονται την άκομψη χειραγώγησή τους. .
Προβαίνω στην ενημέρωση αυτή, επειδή είναι ο τόπος μου και τον πονάω κι επειδή βλέπω κάποιοι αμετανόητοι και προκλητικοί, να κάνουν  τα ίδια και χειρότερα κάθε φορά, σε σημείο μάλιστα να ενοχλούνται και να πιέζονται οι πολίτες και να αναγκάζονται να διαμαρτυρηθούν.
Έτσι και σήμερα στη σημερινή εκλογική διαδικασία του δημοψηφίσματος ,η γνωστή ιστορία επανελήφθη στο Πεταλίδι, από κάποιους που αδίστακτα προκαλούν , θεωρώντας ως φαίνεται, πιθανή ενίσχυση του βιογραφικού τους την κομματική υπηρεσία και μάλιστα  σε ένα εθνικό γεγονός όπως είναι το δημοψήφισμα, όπου τα χρώματα και τα κόμματα δεν έχουν θέση.
Οι συμπατριώτες μου, που και σήμερα βίωσαν τις  ίδιες οχλήσεις , ας  αγνοήσουν την κομματική προκλητικότητα και ας ασκήσουν με ελευθερία το δημοκρατικό τους δικαίωμα, καταδικάζοντας την αντιδημοκρατική πρακτική.

Μεσσήνη 5 Ιουλίου 2015

Αντωνία Μπούζα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου