2.7.15

Συγκεντρώσεις του «ΝΑΙ» και του «ΟΧΙ» στη Καλαμάτα

Παμμεσσηνιακή κινητοποίηση υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής διοργανώνεται απόψε στις 7.30, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, από τις κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, ενώ το ΚΙΔΗΣΟ δεν συμμετέχει επίσημα στην κινητοποίηση. Στη συγκέντρωση έχει συμφωνηθεί εκ μέρους των οργανώσεων να μη γίνουν ομιλίες από κομματικά στελέχη.
Στην ίδια πλατεία, αύριο Παρασκευή, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει συγκέντρωση υπέρ του «ΟΧΙ» με ομιλητή το βουλευτή Μεσσηνίας Αθανάσιο Πετράκο. Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσήνη, την Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά, την Πύλο και τον Μελιγαλά.
Εν τω μεταξύ, πυρετωδώς εργάζονται οι υπηρεσίες του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, της Εισαγγελίας Καλαμάτας και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το δημοψήφισμα της Κυριακής.
Η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, δήλωσε  πως ο υπηρεσιακός μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας βρίσκεται σ' ετοιμότητα, αλλά υπάρχουν μικρά προβλήματα με τις προμήθειες υλικών, λόγω αδυναμίας συναλλαγών στις τράπεζες.
Τέλος, σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται και ο δήμος Καλαμάτας επιφορτιζόμενος τα πρόσθετα έξοδα που θα προκύψουν από τη διαδικασία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος της Κυριακής, δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας πως, κατά την αποψινή συγκέντρωση των υποστηριχτών του «ΝΑΙ», θα βρίσκεται στην πλατεία, όπως βρίσκεται κάθε βράδυ. «Ανησυχώ, γιατί η χώρα μας καταστρέφεται. Πολλές φορές τα δημοψηφίσματα οδηγούν σε διχασμό. Συνεπώς, προσυπογράφω την άποψη των Καμίνη - Μπουτάρη, οι οποίοι αποτελούν τη φυσική ηγεσία της Αυτοδιοίκησης» κατέληξε ο κ. Νίκας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου