25.7.15

ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΗΓΜΑ - Συγκέντρωση Λαφαζάνη-Αριστερής Πλατφόρμας τη Δευτέρα


Συγκέντρωση Λαφαζάνη-Αριστερής Πλατφόρμας τη Δευτέρα

Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει τη Δευτέρα, στις 7.30 στο γήπεδο του Πανελληνίου, η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ. Από την εκδήλωση αυτή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενδέχεται να προκύψουν και ειδήσεις όσον αφορά τα επόμενα βήματα της Πλατφόρμας μετά το ρήγμα που έχει προκύψει στον ΣΥΡΙΖΑ και θεωρείται ουσιαστικά αγεφύρωτο.
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται με αφορμή τα πέντε χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας Iskra, θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Θα χαιρετίσουν, επίσης, ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Γιώργος Κασιμάτης, ο δημοσιογράφος και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Νταβανέλος, καθώς και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πέτρος Παπακωνσταντίνου.
Επίσης, θα αναγνωσθούν μηνύματα του διάσημου οικονομολόγου Σαμίρ Αμίν, του Βρετανού συγγραφέα και ακτιβιστή της Αριστεράς Ταρίκ Αλί, του προέδρου αριστερών οικονομολόγων της Αργεντινής και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες Κλαούδιο Κατζ, του Ινστιτούτου Πολιτικών και Οικονομικών Μελετών της Βενεζουέλας "Φρανσίσκο Μιράντα", της αριστερής νεολαίας "Juntos" της Βραζιλίας
Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Μεράντζας, ο Γιάννης Κ. Ιωάννου και η Μάνια Παπαδημητρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου