28.7.15

Ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων πίσω από τη δολοφονία του καπετάνιου - Το στοιχείο που έκαψε τη σατανική χήρα

Το κουβάρι της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα ξετυλίγεται και έρχονται στο φως άγνωστες πτυχές του εγκλήματος
 - Τι κατέθεσαν οι κάτοικοι της περιοχής...

Ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων περιλάμβαναν οι συχνές συναντήσεις στο απομακρυσμένο σπίτι της Κοιλάδας στην Ερμιονίδα Αργολίδας, στην αυλή του οποίου βρέθηκε δολοφονημένος με δύο σφαίρες, ο καπετάνιος Θανάσης Λάμπρου, από τα χέρια της συζύγου του.

Σύμφωνα με την Espresso, η 37χρονη όπως εκτιμούν οι αρχές είχε τουλάχιστον ένα συνεργό στο άγριο έγκλημα που διέπραξε τον περασμένο Δεκέμβριο και το οποίο προσπάθησε όλους αυτούς τους μήνες να εμφανίσει ως αυτοκτονία! Όμως το φαινομενικά ήσυχο σπίτι στο ψαροχώρι όπου έγινε το φονικό, έκρυβε ροζ μυστικά, που άρχισαν να ξεσκεπάζουν οι αστυνομικοί...

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση, εκτός από κάποια στοιχεία που προσδιόριζαν την παρουσία γυναίκας το επίμαχο διάστημα στο σπίτι της Κοιλάδας, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει σε αυτό και ίχνη πρόσφατης σεξουαλικής επαφής. Μάλιστα στο καλαθάκι των απορριμμάτων εντοπίστηκαν ευρήματα από σωματικά υγρά, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται υπό έρευνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς όλοι όσοι πηγαινοέρχονταν στο σπίτι γνώριζαν ότι μέσα στο συρτάρι ενός κομοδίνου υπήρχε ένα περίστροφο που είχε γίνει πλέον "κοινής χρήσης"! Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεκάδες μάρτυρες που έχουν κληθεί για κατάθεση αναφέρουν ότι γινόταν... της ακολασίας!

Άνδρες και γυναίκες μπαινόβγαιναν καθημερινά σε ακατάλληλες ώρες και έφευγαν ξημερώματα. Οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάνουν λόγο για σεξουαλικά όργια και ανταλλαγές συντρόφων.

Σύμφωνα με το δικηγόρο Γιώργο Γεωργόπουλο, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του αδικοχαμένου καπετάνιου, η οικογένεια θεωρεί ότι υπήρχε εμπλοκή τρίτων προσώπων. "Η 37χρονη ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία μέρα ήταν μόνη της. Όμως, θεωρούμε ότι είναι αδύνατο μια γυναίκα που πυροβολεί το σύζυγό της, κάνει όλες αυτές τις κινήσεις για τη συγκάλυψη του εγκλήματος και στη συνέχεια φεύγει για να κατασκευάσει το άλλοθι της, να μην είχε συνεργό".


Σύμφωνα με την ομολογία της σατανικής χήρας, την ημέρα του φονικού ο άτυχος άντρας ήταν πολύ επιθετικός απέναντι της. «Με όποιον άνδρα μιλούσα, πίστευε ότι ήταν και εραστής μου. Η κατάσταση ήταν αφόρητη. Έφτανε ακόμη και να με χτυπάει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Καυγάδισαν έντονα και κάποια στιγμή ο άνδρας της βρέθηκε με το όπλο του φίλου τους στα χέρια. Προσπάθησε να του το πάρει και όταν τα κατάφερε το έστρεψε, όπως λέει, στον κρόταφό της λέγοντας του ότι «αυτό που θέλεις να κάνεις εσύ, θα το κάνω μόνη μου». Στη συμπλοκή που ακολούθησε δεν κατάλαβε, όπως ισχυρίζεται, πως «πρόεκυψε» η πρώτη σφαίρα που τον έπληξε στη θωρακική χώρα. Ο άνδρας της έπεσε στα γόνατα και χωρίς να το καταλάβει «προέκυψε» και δεύτερος πυροβολισμός στο κεφάλι.
Στην πορεία κάλυψε τα ίχνη της και έστησε σκηνικό αυτοκτονίας βάζοντας το περίστροφο στο χέρι του θανάσιμα τραυματισμένου συζύγου της. Στη συνέχεια άρπαξε το τσαντάκι και το τηλέφωνο του που δεν το αποχωριζόταν ποτέ και τα άφησε σε πολυθρόνα του σπιτιού τους για να δείξει ότι κάτι ξαφνικό και σοβαρό τον απομάκρυνε από το σπίτι.
 
Espresso, newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου