Εντάξει, η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι γνωστό ότι δέχεται «υπόγειο» ανηλεή πόλεμο από διάφορα σκοτεινά κέντρα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έγκριση πίστωσης ύψους 4.573,94 ευρώ για την προμήθεια τηλεφωνικών συσκευών SIEMENS Gigaset DA610 (black) 15 τεμάχια, SIEMENS OpenStage 30T (LAVA) 10 τεμάχια καθώς και PHILIPS Ergoline D325-2 DG INT 15 τεμάχια, για τις ανάγκες των τηλεφωνικών κέντρων των κτιρίων της Βουλής. Αυτό προβλέπει η απόφαση που υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα της Βουλής Γ. Θαλάσση που αν και εκλεκτός της Προέδρου δεν έδωσε την δέουσα προσοχή στο ότι πρόκειται για προμήθεια από την Siemens.
Όταν το πήρε χαμπάρι η κυρία Κωνσταντοπούλου εξοργίστηκε αφού την ίδια στιγμή που η ίδια επιχειρεί να ξανανοίξει την υπόθεση του σκανδάλου της Siemens, εμφανίζεται η Βουλή να προμηθεύεται τηλέφωνα από την γερμανική εταιρεία.
Έτσι , σε συνέντευξη Τύπου που είχε για άλλο θέμα δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι ανακλήθηκε η εν λόγω απόφαση λέγοντας ότι «αυτοί οι οποίοι σκέφτηκαν να εμφυτεύσουν μια απόφαση για τη Siemens υπογείως, τώρα που διακηρύσσουμε τη μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, είχαν μια πολύ κακή ιδέα.
 «Ευτυχώς αποκαλύφθηκαν και έχει ήδη ανακληθεί αυτή η απόφαση που παρεισέφρησε και θα ερευνηθεί ακριβώς ποιοι είναι αυτοί που μεθοδεύουν με τέτοιο τρόπο την υπονόμευση της μάχης του Κοινοβουλίου κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής και για την αποκάλυψη των παραμέτρων του σκανδάλου της Siemens».
Μια λεπτομέρεια όμως έκανε τη διαφορά: η SIEMENS έβγαλε το βράδυ ανακοίνωση λέγοντας ότι η εταιρεία που βγάζει τα...Gigaset δεν ειναι πια δικιά της!