18.6.15

Costa Navarino - Δίνει «Ελπίδα» με μία μπάλα ο Σάκης Ρουβάς!

Φιλανθρωπική δράση μέσα από δύο τουρνουά

Με ένα μπαλάκι του γκολφ στέλνει, αυτή τη φορά, μήνυμα προσφοράς, αλληλεγγύης και αγάπης ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος, εδώ και λίγες μέρες, βρίσκεται στην Πύλο και συμμετέχει ως παίκτης στο «10th Aegean ProAm», που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο γκολφ!
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ο οποίος αγαπά ιδιαίτερα το συγκεκριμένο άθλημα, προπονείται καθημερινά στα γήπεδα γκολφ του «Costa Navarino».
Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης ανέβασε μια φωτογραφία στα social media, υπό τη λεζάντα «Official Practice Day».
Επίσης, ο Σάκης Ρουβάς θα συμμετέχει το Σάββατο με 23 διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά και top class παίκτες από την ελληνική Super League, στο πρώτο Foot Golf που διοργανώνεται στην Ελλάδα.  Κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων του τουρνουά προσφέρεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φέτος έχει επιλεγεί ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο «Ελπίδα»
sakisgolf.jpgΟι αγώνες της φετινής επετειακής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ο Σάκης είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς το διεθνές τουρνουά, μαζί με άλλες 62 ομάδες από 20 χώρες,  θα προσφέρουν στo Σύλλογο «Ελπίδα» και στο «Όραμα Ελπίδας». Μάλιστα, η ομάδα με την οποία αγωνίζεται ο κορυφαίος σταρ ονομάζεται «ΕLPIDA Golfathlon» και αποτελείται από τους Πίτερ Πάππας Ρένα Παπαδοπούλου και Γιώργο Διάκου.



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου