18.6.15

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΗΝΑΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Καινούργια παιδική χαρά πρόκειται να αποκτήσουν τα παιδιά της Τοπικής Κοινότητας Σουληναρίου στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος με τη διεθνή εταιρεία AMWAY.

Ύστερα από πρόταση της εταιρείας AMWAY να είναι χορηγός στις δράσεις του Δήμου, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, επέλεξε το Νηπιαγωγείο της Τοπικής Κοινότητας Σουληναρίου, ως κατάλληλη τοποθεσία για την κατασκευή παιδικής χαράς και την αναμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Ο κ. Καφαντάρης, αναφερόμενος στην κατασκευή του έργου, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι πάντα η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους κατοίκους της περιοχής και πρωτίστως στα παιδιά. 
Η παιδική χαρά στο Σουληνάρι είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για τις οικογένειες του Δήμου Πύλου-Νέστορος, που θα συμβάλει στην καθημερινή τους ψυχαγωγία. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία AMWAY για την ευγενική της χορηγεία, το ενδιαφέρον και την αποδοχή της πρότασής μας, όπως επίσης για την άμεση ανταπρόκριση των στελεχών της.».

Η διεθνής εταιρεία AMWAY, με έντονες φιλανθρωπικές δράσεις στο ενεργητικό της, είναι πρόθυμος αρωγός σε κάθε προσπάθεια της κοινωνίας για την επίτευξη καλύτερης ποιότητας ζωής. Στην Ευρώπη, η Amway είναι ενεργός συνεργάτης της UNICEF, του Ταμείου Αρωγής Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά, από το 2001.

Η συνάντηση του Δημάρχου με τα στελέχη της διεθνούς εταιρείας, κ.Bob Postins, και κ. Isabel Boecker, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί, στις 15 Ιουνίου 2015, στον αύλειο χώρο του Νηπειαγωγείου στο Σουληνάρι, παρουσία του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Φώτιου Ξυδιά, της Διευθύντριας του Νηπιαγωγείου Σουληναρίου, κ. Παρασκευής Σαμπαζιώτη, καθώς και των μαθητών του Νηπιαγωγείου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου