5.6.15

Βενιζέλος: Η κυβέρνηση θα γλείψει εκεί που τώρα φτύνει

Τρένο του τρόμου που μπροστά του το email Χαρδούβελη είναι παιδική χαρά, χαρακτήρισε το κείμενο της κυβέρνησης προς τους θεσμούς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την συζήτηση στη βουλή για τις διαπραγματεύσεις. Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι η νέα συμφωνία θα φέρνει ένα τρίτο μνημόνιο.
«Μετά το ηχηρό προχθεσινό αδιέξοδο αντί ο κ. Τσίπρας να έρθει και να πει κάτι συγκεκριμένο, ήρθε και επανέλαβε με μεταφυσική βεβαιότητα ότι θα επιτευχθεί συμφωνία γιατί αποφασίζει μόνη της η ελληνική κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε:
« Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε μόνο δύο σκληρά μέτρα του σχεδίου Γιούνκερ. Κατάργηση του ΕΚΑΣ και αύξηση του ΦΠΑ στην ενέργεια. Εκτός και αν θέλει να πει ότι δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις 47 σελίδες του κειμένου που εστάλη. Αν δει κανείς όμως το κείμενο και κάνει σύγκριση τότε το email Χαρδούβελη είναι παιδική χαρά σε σχέση με το τρένο του τρόμου που θα είναι η συμφωνία.
Στην κορύφωση της επίθεσης του ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση «θα γλείψει εκεί που φτύνει τώρα» και ανέφερε ότι σε λίγο θα το αντιληφθούν οι υπουργοί ανάγλυφα.
Μιλώντας για την τακτική της κυβέρνησης, ανέφερε ότι «μπούκωσε» την ελληνική κοινωνία με απειλές όλο το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, αναρωτήθηκε για το πώς θα στηρίξουν την προσπάθειες της κυβέρνησης, συμπεραίνοντας πως υπάρχει ευθέως ζήτημα δεδηλωμένης πλειοψηφίας στη Βουλή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου