27.6.15

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ...ΞΕΦΥΓΕΙ !Τα απίστευτα σχόλια του συζύγου της Ζωής: «Αλέξη έχει αρχ@@@α από εδώ μέχρι τη Σιγκαπούρη!»

Συνεχίζει το μπαράζ αναρτήσεων ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Απόστολος Μάντης, ο οποίος μετά τις επιθέσεις κατά πολιτικών αντιπάλων της συζύγου τους αναφέρεται τώρα και στο δημοψήφισμα με απίστευτεα σχόλια.
Χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Προέδρου της Βουλής έγραψε:
«Αλέξη Τσίπρα είσαι άντρας με Α κεφαλαίο!
Αλέξη Τσίπρα είπες την αλήθεια!
Αλέξη Τσίπρα έχεις κάτι Αρχ...α από εδώ έως την Σιγκαπούρη!
Αλέξη Τσίπρα είσαι Ντόμπρος και δεν θα χάσεις!».

Πριν μερικές μέρες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο κύριος Μάντης επιτέθηκε κατά πάντων, ακόμα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο μάλλον της κυβέρνησης, ενώ από τα πυρά του δεν ξεφεύγουν ούτε δημοσιογράφοι και ΜΜΕ.
Τα απίστευτα σχόλια του συζύγου της Ζωής: «Αλέξη έχει αρ...α από εδώ μέχρι τη Σιγκαπούρη!»
Πιο πρόσφατο «θύμα» αυτών των επιθέσεων, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, καθώς ο σύζυγος της κυρίας Κωνσταντοπούλου πόσταρε στο λογαριασμό του στο facebook την είδηση με τίτλο «Ο Τσίπρας δίνει μάχη στις Βρυξέλλες και ο Θεοδωράκης έτρωγε με 4 πρωθυπουργούς» σχολιάζοντας: «Δεν έχει πρόβλημα να τρώει μαζί με τους εκβιαστές του ελληνικού λαού... Έχει όμως πρόβλημα με την Κωνσταντοπούλου και την δημιουργία των επιτροπών για τις γερμανικές αποζημιώσεις και αλήθειας δημοσίου χρέους...
Και βέβαια δεν έχασε και την ευκαιρία να βγει απόψε και στον κανάλι του βόθρου και προσπάθησε να μας πείσει ότι πρέπει για ακόμα μία φορά να προσκυνήσουμε και να βάλουμε την υπογραφή μας σε συμφωνία λαιμητόμο!!! Καμαρώστε τον!!!!!!!!».
Τις προηγούμενες μέρες, στο στόχαστρο του κυρίου Μάντη βρέθηκε ο Γιάννης Πανούσης, καθώς είχε αναδημοσιεύσει σχόλιο χρήστη, το οποίο καταφερόταν εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης, με αφορμή τα επεισόδια στη συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου