19.6.15

Μην αποτολμήσετε πτώχευση, υπάρχει και το Γουδί !

Φωτιά πήρε η συζήτηση στη Βουλή, όταν από την ενδοσχολική βία που ήταν το αντικείμενο της επερώτησης, μεταφέρθηκε στο μέγα οικονομικό πρόβλημα της χώρας και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

Στις οριακές διαπραγματεύσεις και σχέσεις κυβέρνησης και πιστωτών μεταφέρθηκε η συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής που συνεδριάζει για την επερώτηση του ΠΑΣΟΚ για την ενδοσχολική βία.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος υποστήριξε πως οι πιστωτές ασκούν «βία» στην κυβέρνηση και προειδοποίησε πως «το μαχαίρι έχει δύο πλευρές. Εμείς δεν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε…» ενώ και ο Στάθης Λεουτσάκος μίλησε για «bulling» των δανειστών εναντίον της κυβέρνησης.
Η πτώχευση είναι οδυνηρή, μην την αποτολμήσετε» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος για να προειδοποιήσει ακόμα και για εκτελέσεις όπως αυτές που έγιναν στου Γουδί μετά την Μικρασιατική καταστροφή και την «δίκη των έξι»!
«Χθες (Πέμπτη) απέδειξε ο λαός στην Αθήνα ότι δεν έχετε την νομιμοποίηση να πάτε την χώρα στα βράχια» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  για να προσθέσει «είπε κορυφαίος υπουργός χθες πως πιο πολύ κακό θα πάθουν οι άλλοι στην Ευρώπη από την ταλαιπωρία που θα έχουμε εμείς. Δεν θα σας αφήσει ο ελληνικός λαός να πάθουμε κάτι τέτοιο.
 Η πτώχευση είναι οδυνηρή μην το αποτολμήσετε. Γιατί υπάρχει και του Γουδή στην άκρη. Όχι το κίνημα του 1909. Το άλλο! Γιατί δεν είμαστε όλοι μετριοπαθείς.
Δεν έχω υψώσει φωνή βίας προσωπικά. Η χώρα απέδειξε ότι οι άνθρωποι περνάνε τα όριά τους. Θα υπάρξει αντίλογος σε αυτή την συμπεριφορά, να το σκεφτείτε καλά και πρώτα απ όλα ο πρωθυπουργός».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου