27.6.15

ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ! Δεν θα γίνει δημοψήφισμα για τη συμφωνία !!!

Θα διακινδυνέψουμε μία πρόβλεψη, βασιζόμενοι στην ανευθυνότητα και κυρίως στον τυχοδιωκτισμό των κυβερνώντων. 

Δύσκολα θα γίνει δημοψήφισμα με βάση τη συμφωνία. 

Θα μπορούσε ίσως να γίνει με διακύβευμα το ευρώ (Εκτός βέβαια αν ορίσουν οι ίδιοι την ''πρόταση των δανειστών'', οπότε θα μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο). Και αυτό διότι ο Τσίπρας ανακοίνωσε δημοψήφισμα επί ενός διαπραγματευτικού πλαισίου και όχι μίας ολοκληρωμένης πρότασης. Ειλικρινά, δεν έχω ξανασυναντήσει τόση προχειρότητα μαζεμένη σε μία κυβέρνηση, από τον επικεφαλής μέχρι τον τελευταίο...

Είναι προφανές ότι οι Ευρωπαίοι είτε θα αποσύρουν την ''πρόταση'' είτε θα καταψηφίσουν την παράταση. Διότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει παράταση του μνημονίου και φυσικά συνέχιση της χρηματοδότησης μέσω ΕLA όταν η ίδια η κυβέρνηση τάσσεται κατηγορηματικά υπέρ του ΟΧΙ.


Εν τω μεταξύ, οι ουρές στα ΑΤΜ συνεχίζουν να μεγαλώνουν μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού. Είναι ίσως η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά που ο πρωθυπουργός μίας χώρας προκαλεί με δήλωσή του συνθήκες για bank run.


Eν τέλει, πρόκειται για μία κίνηση που ισοδυναμεί με την πολιτική αυτοκτονία της χώρας και σπέρνει τον εθνικό διχασμό, με την πρόθεση των κυβερνώντων να χωρίσουν την Ελλάδα σε πατριώτες και προδότες, στους περισσότερο και λιγότερο Έλληνες, ότι ακριβώς κάνουν και οι Χρυσαυγίτες.


Ντροπή







πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου