20.6.15

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ! Απειλεί με εκδίκηση όσους “Μένουν Ευρώπη”

Τι κι αν είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος που είναι η βάση της ελληνικής κυβέρνησης;
 Ο Θανάσης Πετράκος μέσω Facebook ουσιαστικά απειλή με… εκδίκηση όσους πήγαν ή στήριξαν τη συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» στο Σύνταγμα.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Πετράκος καλεί όσους “μένουν Ευρώπη” και θέλουν να υπογραφεί συμφωνία με κάθε κόστος “να το πληρώσουν οι ίδιοι″!
Προτείνει λοιπόν μεταξύ άλλων: αύξηση του φόρου πέραν των 200.000 ευρώ ατομικού εισοδήματος, η οποία να ξεκινά από το 50% και θα φτάνει στο 90%, μείωση των υψηλών συντάξεων σχεδόν στα 1500 ευρώ και φορολόγηση ακινήτων με υψηλή αξία στις αστικές και μεσοαστικές περιοχές, αλλά και προσωποκράτηση και κατασχέσεις για φοροδιαφυγή.
Παραληρηματική αλλά και άκρως εκδικητική για τους συμμετέχοντες της μεγάλης χθεσινής συγκέντρωσης υπέρ του ευρώ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ανάρτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου.
Ο κ.Πετράκος στην άκρως παραληρηματική του ανάρτηση στο Facebook απειλεί όσους πήγαν στη χθεσινή συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ λέγοντάς τους ότι εφόσον επιθυμούν την υπογραφή συμφωνίας θα κληθούν οι ίδιοι να την πληρώσουν, προτείνοντας, μεταξύ άλλων επιβολή φόρου από 50% έως 90% για τα εισοδήματα από 200.000 ευρώ και πάνω και άλλα παρόμοια τιμωρητικά μέτρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου