25.6.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Εγγραφές μέχρι 7 Ιουλίου 2015 για την κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει ότι στη θέση Σουμπρόλακα Ταϋγέτου, θα λειτουργήσει και φέτος από το Δήμο Καλαμάτας Παιδική Εξοχή. Σημειώνεται πως τα έξοδα καλύπτονται εξ ολοκλήρου από το Δήμο Καλαμάτας, καθώς δε δόθηκε επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Το πρόγραμμα του καλοκαιρινού παραθερισμού προβλέπει δύο περιόδους:
Α) Από 28 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου, για παιδιά
Β) Από 8 Αυγούστου έως 17 Αυγούστου, για ηλικιωμένους.

Στην Παιδική Εξοχή γίνονται δεκτά παιδιά που έχουν ανάγκη παραθερισμού και είναι ηλικίας από 6 μέχρι 12 ετών, κυρίως από οικογένειες που έχουν πληγεί περισσότερο (άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, ανασφάλιστοι κ.λπ.).
Οι κατηγορίες των κατασκηνωτών θα καταβάλουν ποσό συμμετοχής 30,00 ευρώ, με εξαίρεση τα παιδιά των τρίτεκνων, των πολύτεκνων οικογενειών, καθώς και των οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι.
Το ποσό αυτό θα το καταθέσουν, εφόσον επιλεγούν, στο ταμείο του Δήμου Καλαμάτας ή στον υπ' αριθμ. 220/54035021 τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Καλαμάτας στην Εθνική Τράπεζα, αναφέροντας οπωσδήποτε το όνομα του παιδιού - κατασκηνωτή.
Οι εγγραφές των παιδιών γίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες σε Κέντρα Υγείας και στους Σταθμούς Προστασίας Μάνας, Παιδιού και Εφήβων του Π.Ε.Δ.Υ.
Κατά την εγγραφή απαιτείται η προσκόμιση:
• βιβλιαρίου ασθενείας (των ενταχθέντων ταμείων στο Π.Ε.Δ.Υ.)
• βιβλιαρίου εμβολίων (για τα παιδιά)
• φωτοαντιγράφου εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας ή υπεύθυνης δήλωσης του γονέα ή κηδεμόνα κ.λπ.
Οι εγγραφές των ηλικιωμένων ατόμων θα γίνονται στα ΚΑΠΗ ή στη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Καλαμάτας, εφόσον προσκομισθεί φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας ή υπεύθυνη δήλωση και βεβαίωση γιατρού ή ασφαλιστικού φορέα.
Η καταληκτική ημερομηνία για την εγγραφή των ενδιαφερομένων είναι η 7η Ιουλίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Καλαμάτας (πάροδος Αριστοδήμου, πλησίον στοάς Λόντου) και στις αρμόδιες για τα θέματα αυτά υπαλλήλους Αικατερίνη Χανδρινού στο τηλέφωνο 27213 60764 και Ευαγγελία Μαμαλούκου στο τηλέφωνο 27213 60765.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου