6.6.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - 45 χρονος είχε ρημάξει τα Λεωφορεία !

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ  

Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε λεωφορεία στη Μεσσηνία
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οκτώ (8) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε λεωφορεία, στην Καλαμάτα .
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (5.6.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες , στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας , αποπειράθηκε να διαρρήξει σταθμευμένο λεωφορείο ιδιοκτησίας ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ο 45χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι ο 45χρονος, από τις αρχές Απριλίου του τρέχοντος έτους έως και τη σύλληψη του, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, είχε διαπράξει ακόμη επτά (7) διαρρήξεις-κλοπές σε λεωφορεία ημεδαπών, από όπου αφαίρεσε χρήματα.
Συνολικά από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, η αξία του οποίου αγγίζει τις -2.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων βρέθηκε και αποδόθηκε αρμοδίως.
Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας.
Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου