26.5.15

Πόσο κόστισε, τελικά, η διαμονή του Πάνου Καμμένου στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Ουάσινγκτον;

Τελικά πόσο πληρώθηκε το πανάκριβο ξενοδοχείο του Πάνου Καμμένου στην Αμερική; 
778 δολλάρια κάθε νύχτα, όπως έγραψε ο Γιώργος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ ή 300 δολλάρια, όπως λέει ο υπουργός Άμυνας, ο οποίος χαρακτηρίζει «λάσπη» όσα γράφει η εφημερίδα;
Ο δημοσιογράφος επανήλθε  και αναφέρει ότι δε σημαίνει τίποτα μόνο η δημοσιοποίηση ενός χαρτιού με το λογότυπο Four Seasons, χωρίς διεύθυνση, email, τηλέφωνα. Δεν μπορεί να είναι η απόδειξη από την πληρωμή της διαμονής, διότι σε κανένα αμερικανικό ξενοδοχείο δεν δέχονται μετρητά αλλά μόνο πιστωτικές κάρτες.
Προσθέτει δε ότι καμία απόδειξη ξενοδοχείου του εξωτερικού δεν αναφέρει απλώς το συνολικό ποσό που κατέβαλε κάποιος. «Αναφέρει κάθε ημέρα διανυκτέρευσης ξεχωριστά και από κάτω τρεις φόρους.: φόρο κράτησης, τουριστικό φόρο και φόρο της χώρας (εν προκειμένω των ΗΠΑ). Ανά ημέρα διανυκτέρευσης αναφέρει, επίσης, και τα όσα ο πελάτης έχει καταναλώσει από το mini bar ή το room service.»
Σημειώνε, δε, ότι σε κάθε απόδειξη θα πρέπει να υπάρχει και ο αριθμός κράτησης (folio).
Τονίζε, επίσης, ότι «διαθέτω όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τα προηγούμενα – οπότε μην μπει κανείς στον κόπο να τα διαψεύσει».
Απευθύνει, τέλος, ένα ερώτημα στον Πάνο Καμμένο: «αφού ήταν τόσο φθηνό το Four Seasons, γιατί την υπόλοιπη αποστολή (καμιά δεκαπενταριά άτομα) τους έστειλε στο Marriot;» και εκφράζει την ελπίδα ότι τα τιμολόγια από τα έξοδα διαμονής θα αναρτηθούν στη Διαύγεια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου