22.5.15

Ο δολοφόνος του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία είχε εργαστεί στην εταιρεία του!


Ο δολοφόνος του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία είχε εργαστεί στην εταιρεία του!

H αρχηγός της αστυνομίας της Ουάσιγκτον, Κάθι Λάνιερ, γνωστοποίησε σήμερα κατά τη διάρκειας μιας συνέντευξης τύπου ότι ο ύποπτος για τη δολοφονία του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλος, της συζύγου του Έιμι, του γιου τους 10 ετών και μίας οικιακής βοηθού τους την 13η Μαΐου, είχε εργαστεί για την επιχείρηση του Σαββόπουλος.
«Σε αυτό το στάδιο (των ερευνών) δεν φαίνεται να πρόκειται για ένα τυχαίο έγκλημα, υπάρχει σύνδεση μεταξύ της επιχείρησης του υπόπτου και της επιχείρησης της οικογένειας Σαββόπουλος» επισήμανε η ίδια.
«Πιστεύω ότι ακόμα και η οικογένειά του τον προτρέπει να παραδοθεί» προσέθεσε, ενώ είπε ότι έχει λάβει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες εκείνος βρισκόταν σήμερα το πρωί στο Μπρούκλιν.
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η σύντροφός του διαμένει σε αυτή τη συνοικία της Νέας Υόρκης.
Από την πλευρά της η δήμαρχος της Ουάσιγκτον Μίριελ Μπάουσερ χαρακτήρισε το τετραπλό φονικό «διαβολική ενέργεια» και απηύθυνε έκκληση στην αστυνομία να εντοπίσει και να συλλάβει τον καταζητούμενο άνδρα.
O ύποπτος της τετραπλής δολοφονίας που διαπράχθηκε σε μία εύπορη συνοικία της Ουάσιγκτον αναγνωρίστηκε από την αστυνομία χάρη στα ίχνη DNA του που εντόπισαν οι αρχές στα υπολείμματα μιας πίτσας.
Η αστυνομία γνωστοποίησε νωρίτερα σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ντάρον Ντίλον Ουιντ στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει για τον θάνατο του πλούσιου επιχειρηματία.
Οι φόνοι διαπράχθηκαν την 13η Μαΐου στην οικία του πολυεκατομμυριούχου και της οικογένειάς του. Τα θύματα τα είχαν δέσει και τα είχαν κακοποιήσει, ενώ ο δράστης είχε βάλει φωτιά στο σπίτι.
Ο Σαββόπουλος ήταν διευθύνων σύμβουλος της American Iron Works, μίας εταιρείας που εδρεύει στο Μέριλαντ και η οποία κατασκευάζει υλικά οικοδομών. Η μπλε του Πόρσε, που είχε κλαπεί, βρέθηκε εγκαταλειμμένη και καμμένη σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου