14.5.15

Η μητέρα του αγνοούμενου Μπεν ξανά στην Ελλάδα

Η μητέρα του Μπεν Νίνταμ, του αγοριού που εξαφανίστηκε σε ηλικία 21 μηνών κατά τη διάρκεια των διακοπών της οικογένειάς του στην Κω το 1991, βρίσκεται ξανά στη χώρα μας για να απευθύνει νέα έκκληση στους Έλληνες να την βοηθήσουν να βρει το παιδί της.

Για πάνω από δύο δεκαετίες, η Κέρι Νίνταμ δεν έχει σταματήσει λεπτό να αναζητά τον γιο της που, εάν παραμένει ζωντανός όπως η ίδια πιστεύει, σήμερα θα είναι περίπου 26 ετών.
Η μητέρα του Μπεν, συνοδευόμενη από δύο αξιωματικούς της αστυνομίας του Νότιου Γιόρκσαϊρ ταξίδεψε στην Ελλάδα για να συμμετέχει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».
Η τρίωρη εκπομπή που θα προβληθεί την Παρασκευή θα διερευνήσει στοιχεία που ήρθαν πρόσφατα στο φως σχετικά με την υπόθεση και θα παρουσιάσει μαρτυρίες από τους αξιωματικούς της βρετανικής αστυνομίας, της γιαγιάς του Μπεν και της αδερφής του Λιάνα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror,η γυναίκα θα συναντηθεί με τον Πρέσβη της Βρετανίας πριν από την προβολή της εκπομπής, που αναμένεται να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στις αρχές του 2015, το αστυνομικό τμήμα του Νότιου Γιόρκσαϊρ έλαβε 970.000 ευρώ από το Βρετανικό υπουργείο εσωτερικών, ως χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή περαιτέρω ερευνών στην Κω σχετικά με την υπόθεση του Μπεν.


protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου