14.5.15

Επίσκεψη της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ σε Τρίπολη, Καλαμάτα και Μεσσήνη

Η Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού κ. Μαρία Καραμεσίνη θα επισκεφθεί την Μεσσήνη, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015. Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης (ώρα έναρξης 13.30) παρουσία του Δημάρχου Μεσσήνης, του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, στελεχών του Οργανισμού Απασχόλησης και τοπικών παραγόντων, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ θα παραδώσει στους δικαιούχους τα οριστικά παραχωρητήρια πέντε κατοικιών του οικισμού «ΜΕΣΣΗΝΗ IV».
Ο οικισμός με την επωνυμία «ΜΕΣΣΗΝΗ IV» αποτελείται από 8 κατοικίες ενός διώροφου και ενός τριώροφου κτιρίου με τις εγκαταστάσεις τους και τα έργα υποδομής και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου (δίκτυα ύδρευσης-αποχέτευσης, εργασίες πρασίνου κ.λπ.). Συγκεκριμένα ο οικισμός περιλαμβάνει:
· Εξι κατοικίες σε τριώροφο κτίριο εκ των οποίων δύο κατοικίες των 4 δωματίων με 3 υπνοδωμάτια με ωφέλιμη επιφ. 97 τ.μ. και τέσσερις κατοικίες των 3 δωματίων με 2 υπνοδωμάτια (2 κατοικίες με ωφέλιμη επιφ. 80,00 τ.μ. και 2 κατοικίες με ωφέλιμη επιφ. 81,02 τ.μ).
· Δύο κατοικίες σε διώροφο κτίριο των 3 δωματίων (1 κατοικία με ωφέλιμη επιφ. 84.46 τ.μ. και 1 κατοικία με ωφέλιμη επιφ. 95.15 τ.μ. )
· 8 Θέσεις Parking και 8 αποθήκες
Προηγουμένως, το πρωί της Παρασκευής 15 Μαΐου, η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ θα επισκεφθεί το ΚΠΑ 2 της Τρίπολης και, στη συνέχεια, το ΚΠΑ 2, την ΕΠΑΣ και το ΙΕΚ του Οργανισμού Απασχόλησης, στην Καλαμάτα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου