22.4.15

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ... ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!!

Αξιόπιστη πηγή μας, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για θέματα και προτάσεις - που τις τελευταίες ώρες - επεξεργάζεται η κυβέρνηση περί των τηλεοπτικών αδειών, που μάλλον ως καταπέλτης, θα συνθλίψει τους περισσότερους περιφερειακούς σταθμούς.
Αν πράγματι το κόστος για την απόκτηση άδειας θα κυμαίνεται - σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας - από 500.000 ευρώ έως και ένα εκατομμύριο ευρώ, τότε... το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο, θα οδηγήσει μεγάλο μέρος της τηλεοπτικής περιφερειακής ενημέρωσης στον "ξαφνικό θάνατο".
Θα αναγκάσει σε λουκέτο αρκετά "μικρά" κανάλια που μέχρι και σήμερα την υπηρετούν με "μεγάλη" προσπάθεια, αλλά και αίσθημα ευθύνης συμβάλλοντας στην πληροφόρηση των πολιτών, αλλά και στην τοπική οικονομία.
Κατά πάσα πιθανότητα θα καταστρέψει έναν ακόμα χώρο επιχειρηματικής και επενδυτικής δραστηριότητας, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει κραδασμούς με παράλληλες απώλειες.
Αν πράγματι έτσι είναι, θα στρέψει στην ανεργία όσους... έστω και με πενιχρό εισόδημα εργάζονται σε αυτά και φυσικά, θα βλάψει την ίδια την ενημέρωση των πολιτών.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου