23.4.15

Ρώσοι δημοσιογράφοι στην Πελοπόννησο


Ρώσοι δημοσιογράφοι στην Πελοπόννησο

Tαξίδι γνωριμίας με την Πελοπόννησο θα πραγματοποιήσουν Ρώσοι δημοσιογράφοι από τις 25 έως τις 29 Απριλίου.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του ταξιδίου εξοικείωσης, θα αναλάβει τα έξοδα μεταφορά τους, περιήγησης, επίσκεψης αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, συνοδού,ξεναγών όπου απαιτείται και εστίασης. Το ταξίδι εξοικείωσης θα διενεργηθεί με τη συμμετοχή  4 δημοσιογράφων του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού Russian 24, και έναν συνοδό μεταφραστή.
Όπως σημειώνει η Περιφέρεια η συγκεκριμένη δράση γίνεται σε μια χρονική περίοδο με  αυξημένα τα προβλήματα για τον Ρωσικό εισερχόμενο τουρισμό (ισοτιμία ευρώ ρούβλι, τιμή πετρελαίου, κυρώσεις, κλείσιμο tour operator) και έχει ως στόχο την γνωστοποίηση του προορισμού στα 70 εκατ. τηλεθεατές του σταθμού.
Κατά την Περιφέρεια μετά την περυσινή χρεοκοπία σημαντικών Ρώσων touroperator , οι Ρώσοι που πρόκειται να ταξιδέψουν στην πλειοψηφία τους θα σχεδιάσουν μεμονωμένα τα ταξίδι καθώς έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στα τουριστικά γραφεία.
Τον Ρώσο τουρίστα τον χαρακτηρίζει η κράτηση της τελευταίας στιγμής (Μάιος, Ιούνιος). Η συγκεκριμένη δράση θα αποτελέσει μια ουσιαστική δράση γνωστοποίησης του προορισμού στη Ρωσική αγορά με αρκετά χαμηλό κόστος και άμεσα αποτελέσματα.
Κατόπιν αιτήματος του Γραφείου Ε.Ο.Τ Μόσχας και με δεδομένες τις κατευθύνσεις του σταθμού στα κρίσιμα κοινά του (θρησκευτικός τουρισμός, Σπάρτη, φύση βουνό, γαστρονομία Πελοπόννησος κτλ ) εστάλη στη Περιφέρεια το πλάνο των επισκέψεων και οι συμμετέχοντες. Το  Γραφείο Ε.Ο.Τ Μόσχας φρόντισε για την παροχή αεροπορικών εισιτηρίων.
Η αποστολή θα αποτελείται από τους δημοσιογράφους Tarasova Daria, Shlianpnikov Andrey, Gusev Evgeniy, Undra Oleg  και τον μεταφραστή Γιώργο Μαυρομάτη. Το πρόγραμμα του ταξιδιού έχει ως εξής:
25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Αναχώρηση από Αθήνα, Κόρινθο, Ναύπλιο, Τρίπολη διανυκτέρευση.
26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ορεινή Αρκαδία, φαράγγι του Λούσιου, Δημητσάνα, Μονή Φιλοσόφου, Μονή Προδρόμου, Στεμνίτσα, Τρίπολη.
27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Μυστρά , Αρχαία Σπάρτη, Μονεμβασιά, επιστροφή στην Τρίπολη
28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Καλαμάτα, Μάνη, Αρεόπολη, επιστροφή στην Τρίπολη.
29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Αναχώρηση για Αθήνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου