4.4.15

ΠΑΤΡΑ : ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ - Στο εδώλιο δικηγόρος…. για ξυλοδαρμό ηλικιωμένου

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει γνωστός δικηγόρος της Πάτρας καθώς κατηγορείται από συνταξιούχο... για ξυλοδαρμό και μάλιστα... αναίτιο! 
Όλα συνέβησαν πριν μερικές ημέρες στην οδό Σωσιπάτρου και ενώ ο 65χρονος άνδρας περπατούσε αμέριμνος! Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος τον ακολουθούσε και ξαφνικά χωρίς να του δώσει την παραμικρή αφορμή, τον έσπρωξε, τον πέταξε στο έδαφος και άρχισε να τον χτυπά με δύναμη δίνοντάς του κλωτσιές και μπουνιές!
Ο ηλικιωμένος άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ο δικηγόρος συνέχιζε να χτυπά και δυστυχώς κανείς δεν έτρεχε να τον βοηθήσει. Μόνο ένας οδηγός αυτοκινήτου σταμάτησε, είπε στον δικηγόρο «τι κάνεις εκεί»; για να λάβει την απάντηση: «έμπα μέσα μην τις φας κι εσύ»!
Και ο οδηγός απομακρύνθηκε!
Το περίεργο είναι ότι ο δικηγόρος δεν είναι «σωματαράς» ούτε καν αθλητικός τύπος, και όσοι πληροφορήθηκαν το περιστατικό... έκαναν τον σταυρό τους!
Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις «ολοκλήρωσε» τον ξυλοδαρμό, έφτυσε στο πρόσωπο τον ανήμπορο και τραυματισμένο ηλικιωμένο! Στη συνέχεια απομακρύνθηκε με γοργό βήμα.
Ο ηλικιωμένος κατάφερε να ειδοποιήσει τον γιο του, που τυγχάνει αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Διαπιστώθηκε πως ο 65σχρονος είχε υποστεί κακώσεις και είχε μώλωπες τόσο στο πρόσωπο όσο και το σώμα του. Μάλιστα έχει πάρει και ιατροδικαστική έκθεση για όσα υπέστη.
Ο αστυνομικός με την βοήθεια μαρτύρων έφθασε μετά από τρεις ημέρες στα ίχνη του δικηγόρου. Τον εντόπισε, του ανέφερε την ιδιότητά του, δεν ήρθε σε καμία προστριβή μαζί του, καίτοι στο πρόσωπό του έβλεπε τον άνθρωπο που χτύπησε τον ίδιο του τον πατέρα, τον προσήγαγε στην Αστυνομία, έγινε διαδικασία αναγνώρισης από τον ηλικιωμένο και υπεβλήθη μήνυση. Πληροφορίες αναφέρουν πως ενώπιον μαρτύρων ο δικηγόρος δήλωσε πως... είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και πως δεν ήξερε τι έκανε! Ουσιαστικά παραδέχεται πως η επίθεση στον άτυχο 65χρονο ήταν απρόκλητη αφού οι δύο άνδρες... ούτε καν γνωρίζονταν!
Πλέον θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία. Όλα δείχνουν πως ο δικηγόρος θα καθίσει στο εδώλιο με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών, επίθεσης κλπ. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει άλλοτε απασχολήσει την Δικαιοσύνη, ωστόσο τελευταία η συμπεριφορά του κρίνεται ιδιαιτέρως περίεργη. Αν και προέρχεται από οικογένεια γνωστή στην πόλη και ευυπόληπτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου