4.4.15

Ινδή ...ουρούσε επί ένα χρόνο στο τσάι της πεθεράς της για να την εκδικηθεί

Το μίσος της για την πεθερά της οδήγησε μία 30χρονο Ινδή να την εκδικηθεί με έναν... παράδοξο τρόπο.
 
Η Ρέκχα Ναγκβάνσι ήταν δυσαρεστημένη από τον γάμο της με τον 34χρονο Ντίπακ. Όπως είχε εκμυστηρευθεί σε μία φίλη της ο σύζυγός της της συμπεριφερόταν σαν να ήταν σκλάβα. Αυτό οδήγησε την Ναγκβάνσι να πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι τους στην Ινδία.
Ο Ντίπακ την παρακάλεσε να επιστρέψει και εκείνη δέχτηκε με τον όρο εκείνος να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, να μαγειρεύει, να πλένει τα πιάτα και να της κάνει μασάζ στα πόδια.
Εκείνος δέχτηκε και η Ρέκχα επέστρεψε σπίτι για να πάρει την εκδίκησή της. Ωστόσο, οι γονείς του Ντίπακ δεν είδαν με καλό μάτι τις απαιτήσεις της νύφης τους και επιχείρησαν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση.
Τότε ήταν που η 30χρονη ξεκίνησε να... ουρεί μέσα στην τσαγιέρα, στην οποία έπινε τσάι η πεθερά της καθημερινά.
Ένα χρόνο μετά, η 60χρονη το ανακάλυψε, όταν έπιασε την νύφη της στα πράσα εν... ώρα εκδίκησης
Η 60χρονη δήλωσε: «Συνηθίζαμε να τους επισκεπτόμαστε μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Παρόλο που το ξέραμε ότι δεν μας συμπαθούσε δεν είχαμε ιδέα για το τι έκανε. Πάντα ήταν χαμογελαστή και μας πρόσφερε τσάι. Και εμείς το δεχόμασταν».
Τα πεθερικά της 30χρονης πήγαν στην Αστυνομία, η οποία τους είπε ότι δεν είναι δική τους δουλειά η συγκεκριμένη υπόθεση.
Όπως ήταν φυσικό η Ρέκχα και ο Ντίπακ χώρισαν οριστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου