9.4.15

Επίσκεψη Τριτέκνων στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο Καλαμάτας

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ενημερώνει ότι την Μ. Τετάρτη  08/04 μελή του ΔΣ επισκεφτήκαμε το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο της Καλαμάτας. 
Η επίσκεψη μας είχε στόχο την ανταλλαγή ευχών ενόψει των εορτών του Πάσχα καθώς και την προσφορά σε όλους τους φιλοξενουμένους του ιδρύματος Αναστάσιμης λαμπάδας που είχαν φτιάξει παιδιά Τρίτεκνων οικογενειών. 
Το Αλεξανδράκειο αποτελεί  μια "ανοιχτή αγκαλιά" στην καρδιά της πόλης και όπως μας ενημέρωσαν αυτή την περίοδο διαμένουν 90 γέροντες και γερόντισσες, που εκεί έχουν βρει φροντίδα και θαλπωρή. Κατά της διάρκεια της παραμονής μας στο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας συζητήσαμε με τους γέροντες και τις γερόντισσες και μέσα σε συγκινητικό κλίμα ακούσαμε ιστορίες που μας διηγήθηκαν .
Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιδρύματος για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν σε αυτούς τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως την κυρία Ξανθή Αλατσάκη-Φωτοπούλου, υπεύθυνη του γηροκομείου και μέλος του συλλόγου μας, που μας υποδέχτηκε και μας ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο ίδρυμα .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου