25.4.15

«Σόου» Μητρόπουλου στη Βουλή με στόχο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου


«Σόου» Μητρόπουλου στη Βουλή με στόχο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μετά από μία θυελλώδη συνεδρίαση Μετά τους καβγάδες στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπου λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια βουλευτές, το κλίμα έγινε κάπως πιο... ευχάριστο το βράδυ με την ανέλπιστη παρέμβαση του αντιπροέδρου της Βουλής, Αλέξη Μητρόπουλου.
Ο κ. Μητρόπουλος, ως προεδρεύων της σημερινής συνεδρίασης πέταξε ατάκες που.... θα μείνουν στην ιστορία και είχαν στόχο την απούσα λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό πρόεδρο του Σώματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Μη γελάτε γιατί από Δευτέρα θα έλθει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και θα αναπολείτε αυτά που μου λέτε», ήταν η πρώτη θανατηφόρα ατάκα του σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει τους «άτακτους» βουλευτές.
Λίγα λεπτά αργότερα ανακοίνωσε ότι η Ολομέλεια θα διακόψει για δέκα λεπτά για να ξεκινήσει η ψηφοφορία. Κι αφού σηκώθηκε, κάθισε ξανά αμέσως λέγοντας: «Διακόψαμε και συνεχίζουμε», με τους βουλευτές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
Τέλος, την ώρα που διάβαζε την επιστολική ψήφο της κυρίας προέδρου, τον έπιασαν τα γέλια: «Η κυρία Κωνσταντοπούλου μας γνωρίζει ότι ψηφίζει ΝΑΙ», είπε προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια έδειχνε την επιστολή της στο Σώμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου