17.4.15

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!! Τέλος στα στοιχήματα για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ !

 ΜΑΣ ..."ΕΦΤΥΣΑΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ !!!
 
Η William Hill σταματάει να δέχεται στοιχήματα για την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη.Στην ανακοίνωση πως δεν θα δέχεται πλέον πονταρίσματα για το εάν η Ελλάδα θα μείνει ή θα φύγει από το ευρώ, προχώρησε η William Hill. Η εταιρεία που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στο χώρο των στοιχημάτων σε διεθνές επίπεδο δήλωσε μέσω του εκπροσώπου της:

Σημαντική μείωση έχει παρατηρηθεί σε όσους υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, ενώ είχαμε και μείωση των πιθανοτήτων για την Ελλάδα να φύγει μέσα στο 2015» και προσέθεσε:

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται πια να ποντάρει στο αν η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη μέχρι το τέλος του έτους. Έτσι, αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε το στοίχημα έως ότου ληφθεί μία απόφαση ή μέχρι να εγκριθεί ένα σχέδιο που να περιλαμβάνει την παραμονή της χώρας».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της William Hill , τα δύο αυτά στοιχήματα παρέμειναν για μήνες ανοικτά , όμως οι αποδόσεις έχουν πέσει πλέον κατακόρυφα. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ελλάδα ήταν πρώτη στο στοίχημα για το ποια χώρα θα αποχωρήσει πρώτη από το ευρώ με απόδοση 1 προς 5, ενώ πλέον έχει κατέβει στο 1 προς 3.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου