24.4.15

ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ξεκινάει το μεγάλο έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Καλαμάτας ενώ με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στο νέο Περιφερειακό Ιατρείο Πεταλιδίου. 

Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινά και το έργο της γεωθερμίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινά τις αμέσως επόμενες το έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας συνολικού προϋπολογισμού 1.650.000€. Πρόκειται για ένα ακόμη μεγάλο έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου στο θέμα της ενεργειακής εξοικονόμησης-οικονομίας  των πόρων και προστασίας του περιβάλλοντος.

Σημειώνεται ότι το έργο  της βιοκλιματικής αναβάθμισης περιλαμβάνει  όλο τον ελαιοχρωματισμό της εξωτερικής επιφάνειας του Νοσοκομείου καθώς επίσης και την θερμομόνωση-υγρομόνωση όλων των δωμάτων της οροφής.
Παράλληλα  ολοκληρώνονται  και τα τεύχη για την δημοπράτηση του επίσης μεγάλου έργου που θα λάβει χώρα μέσα στο καλοκαίρι και αφορά  την χρήση γεωθερμίας σε συνδυασμό με αντλίες θερμότητας συνολικής ψυκτικής ισχύος  1000Kwatt.

Επίσης ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και το νέο Περιφερειακό Ιατρείο Πεταλιδίου εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για το ρυθμό και την ποιότητα των εργασιών.

Ταυτόχρονα ξεπεράστηκαν και τα όποια εμπόδια είχαν παρουσιαστεί και τις επόμενες ημέρες ξεκινούν και πάλι οι εργασίες κατασκευής των νέων Περιφερειακών Ιατρείων Μεθώνης και Βλαχόπουλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου