4.4.15

ΠΑΤΡΑ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ: Μετά την πίστα… ανεβαίνει σε κρεβάτι! 400 ευρώ η «ροζ ταρίφα»!

Είναι ζόρικα τα πράγματα στη νύχτα, τα πάλαι ποτέ υπέρογκα ή έστω καλά «νυχτοκόματα» των τραγουδιστών αποτελούν παρελθόν, η ανεργία έχει οδηγήσει πολλούς και πολλές στο να δοκιμάζουν την τύχη τους στην πίστα, η προσφορά μεγάλη η ζήτηση μικρή... οπότε κάποιες συνδυάζουν... το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
«Τερπνόν» το τραγούδι, ωφέλιμο... το γέμισμα του πορτοφολιού της τραγουδίστριας μετά από μία «ροζ νύχτα»!
Μπορεί λοιπόν η εμφάνιση της οικονομικής ύφεσης να ... εξαφάνισε τους μεγάλους «χορηγούς», αυτούς δηλαδή εκείνους που κάποτε πλήρωναν πολλά για να «γευθούν» την αοιδό και στο κρεβάτι τους (μετά την εμφάνισή της στην πίστα), όμως κάποια "άτακτα" κορίτσια συνεχίζουν την ροζ δράση τους!Πληροφορίες αναφέρουν πως εντυπωσιακή αοιδός, η οποία κατά την φετινή χειμερινή σεζόν εμφανίζεται σε κέντρο διασκέδασης της Πάτρας "τσιμπάει" πελάτες έναντι του χρηματικού ποσού των 400 ευρώ!
Αυτή είναι η ταρίφα των "ροζ" ραντεβού που κλείνει με τους θαμώνες του κέντρου οι οποίοι στη συνέχεια μετατρέπονται και σε πελάτες της!
Αν και η πρωταγωνίστρια του ρεπορτάζ, κινείται υπό άκρα μυστικότητα, την πάτησε από κάποια στόματα που «άνοιξαν»! Τι είχε συμβεί;
Κάποιοι που πλήρωσαν το 400άρι για να απολαύσουν μία βραδιά μαζί της, άρχισαν να συζητούν... για τις επιδόσεις της! Γιατί βλέπετε εκτός από φωνή έχει και... κορμί!
Και μάλιστα κορμί που κάνει... θαύματα!
 Οι συζητήσεις και τα κουςκους αρκετά, έτσι πολλοί πλέον γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη αοιδός εκτός από νυχτοκάματο λαμβάνει και... ξημερωκάματο, αφού συχνά πυκνά κατεβαίνει από την πίστα και... ανεβαίνει σε κρεβάτι!
Σύντομα θα επανέρθουμε στο θέμα με νέες και πιο "πικάντικες" αποκαλύψεις , αφού το παρασκήνιο της υπόθεσης είναι συναρπαστικό .
Και στο παρελθόν!
Προ δύο ετών είχαμε ασχοληθεί και με μία ακόμη αοιδό που είχε πολλές επιδόσεις στα ροζ ραντεβού! Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως τα όσα έκανε είχαν φθάσει και στα αυτιά του πατέρα της, ο οποίος έκανε το παν... για να την σταματήσει από την δουλειά!
 Η όμορφη νεαρή χάθηκε από τις Πατρινές πίστες, κάποιοι λένε όμως... ότι μπορεί και να επιστρέψει!

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου