23.4.15

35 χρονη έπεσε στο κενό από την αερογέφυρα στην είσοδο της πόλης του Αιγίου

 ΝΕΟΤΕΡΟ: Στον σύντροφό της απευθυνόταν το σημείωμα που άφησε η 35χρονη γυναίκα, η οποία την Τρίτη το βράδυ έθεσε τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από την αερογέφυρα, στην είσοδο του Αιγίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η γυναίκα άφησε σημείωμα στο οποίο φέρεται να εξέφραζε την αγάπη της στο σύντροφό της , εξηγώντας του ωστόσο ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να ζει άλλο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν δεν τη γυναίκα πριν πέσει από τη γέφυρα, να κάθεται σε αυτή, να πίνει και να καπνίζει.


Με φρικτό τρόπο διάλεξε να θέσει τέλος στη ζωή της μια 35χρονη αιγιώτισσα με τα αρχικά Σ.Κ., η οποία γύρω στις 10.15 το βράδυ ανέβηκε στην ξύλινη αερογέφυρα στην είσοδο του Αιγίου, στο ύψος των Υψηλών Αλωνίων και έπεσε στο κενό.

Όπως αναφέρει το filodimos.gr, αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς ήταν αργά για την κοπέλα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η αυτόχειρας φορούσε τις πυζάμες της (!) και πως είχε αφήσει σημείωμα στους οικείους της, προαναγγέλλοντας την αυτοκτονία της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου