22.4.15

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - Πρόκληση! Με συνοδεία 13 ατόμων πήγε στη Ρώμη η Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Με 13 συμβούλους και συνοδούς πήγε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Ρώμη..!!

Την ψώνισε κανονικά με τη δημοσιότητα και ξοδεύει αβέρτα δημόσιο χρήμα...

Ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά συνολικά 13 άτομα συνοδεύουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Προέδρων των Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων που διεξάγεται στην ιταλική πρωτεύουσα.
Τα τελευταία χρόνια οι πρόεδροι της Βουλής είχαν σταματήσει να προκαλούν με πολυπληθείς συνοδείες για λόγους και ουσίας, αλλά και συμβολισμού.
Ετσι, λοιπόν, στην προεδρική αποστολή εκτός από τους υπαλλήλους των διεθνών σχέσεων της Βουλής, βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι του καναλιού της Βουλής, διαπιστευμένος κοινοβουλευτικός συντάκτης της ΕΡΤ OPEN, αλλά και μέλη της επιτροπής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, ο καθηγητής και φίλος της κ. Κωνσταντοπούλου Ερίκ Τουσέν κ.α.
Πάντως, επειδή το γραφείο της Προέδρου της Βουλής είναι από φειδωλό έως αρνητικό στο να δίνει στοιχεία που αφορούν τις δράσεις της κας Κωνσταντοπούλου ο ακριβής αριθμός της αποστολής, αλλά και το κόστος της θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες όταν θα αναρτηθούν τα στοιχεία στην ηλεκτρονική σελίδα της Κοινοβουλευτικής Διαύγειας.
Ωστόσο, η παρουσία της προέδρου της Βουλής στην Ιταλική Βουλή καλύπτεται συνεχώς από το κανάλι της Βουλής που αναμεταδίδει ζωντανά από το ιταλικό Κοινοβούλιο, ενώ, μεταφραστές μεταφράζουν συνεχώς εδώ και δύο ημέρες τη συνεδρίαση και φυσικά τις παρεμβάσεις της Προέδρου.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου