6.3.15

Η Γερμανία «διώχνει» την Ελλάδα και από την... Eurovision: «Δεν είστε Ευρώπη»!


Η Γερμανία «διώχνει» την Ελλάδα και από την... Eurovision: «Δεν είστε Ευρώπη»!

Πληθαίνουν δίχως τέλος τα «κρούσματα» ειρωνίας και χλευασμού κατά της Ελλάδας από «επώνυμους» και μη Γερμανούς, δεδομένης της «κόντρας» Αθήνας - Βερολίνου για το ελληνικό πρόγραμμα.
Κανείς δεν περίμενε όμως ότι τα φαρμακερά... βέλη των Γερμανών θα «άγγιζαν» ακόμη και το μουσικό θεσμό κατά ορισμένους, τηλεοπτικό «πανηγυράκι» της Eurovision, που παρά τις κόντρες για τις «συμμαχίες» και τις βαθμολογίες, υποτίθεται ότι φέρνει πιο κοντά τους ευρωπαϊκούς λαούς...
Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε σχόλιο της παρουσιάστριας του γερμανικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα στη Eurovision, το οποίο αν και υπό μορφή... χιούμορ προκαλεί ήδη ποικίλες αντιδράσεις στο Διαδίκτυο.
Ολα ξεκίνησαν όταν η Barbara Schoeneberger, με αφορμή τη φετινή συμμετοχή της Αυστραλίας, στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, είπε ότι πρόκειται για μια ωραία έκπληξη, αν και βρίσκεται εκτός Ευρώπης... Για πει στην συνέχεια αστειευόμενη ότι και η Ελλάδα είναι χώρα εκτός Ευρώπης!
«Αναρωτιέστε όλοι από το σπίτι σας... "Μα η Αυστραλία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Αλλά, ούτε η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τους επιτρέπεται να τραγουδήσουν και αυτοί», ανέφερε συγκεκριμένα με το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση να ξεσπά σε επιφωνήματα ενθουσιασμού και χειροκροτήματα..
Διότι κλείνοντας φέτος τα 60 του χρόνια είναι πλέον ηλίου φαεινότερον ότι ο θεσμός έχει προ πολλού ξεπεράσει το στάδιο της... αθωότητας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου