14.3.15

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η τρομοκρατία κατά blogger

 ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ !

Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει με τους
ανώνυμους θρασύδειλους  τραμπούκους  που δρουν επί χρόνια  ελεύθεροι στην Μεταμόρφωση , τρομοκρατώντας πολίτες, δημοσιογράφους ή όποιον τέλος πάντων δεν συμφωνεί με τις δικές τους ιδέες, τον δικό τους τρόπο ζωής και το αξιακό τους σύστημα..

Δεν μπορεί αλλιώς να εξηγηθεί η πρωτοφανής ενέργεια που έγινε  σήμερα  το απόγευμα σε με απειλές κατά της ζωής του γράφοντος  και  οχετό  ύβρεων  στο πρόσωπο του

Ήταν λίγο πριν τις  16.00 το απόγευμα όταν  με ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε από καρτοτηλέφωνο  υπήρξε ευθεία απειλή κατά ζωής ,σε συνέχεια «τρομοκρατικών ενεργειών »  όπως εμπρησμοί σε ιδιοκτησίες του, κλοπές  κλπ

Οι απειλές  δεν σαν στόχο απλά έναν  blogger , αλλά συνολικά την ελευθερία της έκφρασης,  της άποψης, της ίδιας της δημοκρατίας τελικά .

 Είναι μια ενέργεια – σαφής προειδοποίηση από αυτούς τους σκοτεινούς κύκλους:
«Βουλώστε το για να μην πάθετε  και άλλο κακό, δεν  φρονηματιστήκατε έως τώρα ».

Μια φασίζουσα νοοτροπία που τα τελευταία χρόνια  κυριαρχεί στην περιοχή .
Το θέμα είναι  ότι η τρομοκρατία αυτή, βρίσκει  τελικά πρόσφορο έδαφος.
Ο τοπικός τύπος , που με αυτόν τον βάναυσο τρόπο κακοποιείται, καλείται πρώτος να αντισταθεί.

Η τοπική κοινωνία και οι θεσμικοί της φορείς καλούνται να πάρουν θέση για αυτές τις επιθέσεις  μοναδικές στα χρονικά αυτού του τόπου .

Τέλος, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους όσοι  κατά καιρούς και με περισσότερη ένταση αυτό το διάστημα με τις δηλώσεις τους και τις πράξεις τους «ενθαρρύνουν» αυτές τις πρακτικές, στοχοποιώντας  άτομα που δεν τους είναι αρεστοί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου