26.3.15

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΗΔΑΣΟΣ-ΜΕΘΩΝΗ


Τη σύμβαση της ένταξης του δημοσίου έργου «Ασφαλτόστρωση οδού Πήδασος-Μεθώνη» υπέγραψαν την Τρίτη το πρωί, στο γραφείο της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτριος Καφαντάρης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΜΕΣ.Α.Ε.ΟΤΑ., κ. Θεοχάρης Ρέκκας.
Το παραπάνω έργο, με προϋπολογισμό 424.535,00 Ευρώ, εντάσσεται στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER, στο πλαίσιο του οποίου, ο Δήμος Πύλου-Νέστορος έχει υπογράψει και υλοποιεί επιπλέον έργα.
Με το έργο αυτό, επιτυγχάνεται η ασφαλής διέλευση των οδηγών στην περιοχή μεταξύ Πηδάσου και Μεθώνης, γεγονός που θα ενισχύσει τόσο την αγροτική παραγωγή όσο και τον τουρισμό.
Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Καφαντάρης εξέφρασε την ικανοποίησή του, αναφέροντας: «Το έργο της ασφαλτόστρωσης της οδού Πήδασος-Μεθώνη, όπως και όλα τα έργα του προγράμματος LEADER, που έχει ξεκινήσει να υλοποιεί ο Δήμος μας, είναι έργα μείζονος σημασίας τόσο για την καθημερινότητα των κατοίκων, όσο και για την τοπική οικονομία, μέσω της ενίσχυσης του τουρισμού στην περιοχή μας. Η σύνδεση των δύο περιοχών με τον καινούργιο δρόμο ήταν χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Είναι υποχρέωση μας να εξασφαλίζουμε την άμεση υλοποίηση των αιτημάτων των πολιτών και ο Δήμος μας για ακόμη μια φορά ανταποκρίνεται, υπογράφοντας τη σύμβαση της ένταξης για το έργο της ασφαλτόστρωσης. Η αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας, υποστηρίζει την προσπάθειά μας να κάνουμε αυτό που ο τόπους μας χρειάζεται.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου