29.3.15

ΦΩΤΟ - Και ο Θεός έπλασε… την Καλαματιανή Μαίρη Βιτινάρος !

Αυτή όντως είναι η Μυθική Πελοπόννησος…!

Είναι ξανθιά, εντυπωσιακή, με ιδανικές αναλογίες και Ελληνίδα.

Ο λόγος για τη διεθνούς φήμης Μαίρη Βιτινάρος που μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στη μακρινή Αυστραλία, φαίνεται όμως να τιμά τις ρίζες της και δηλώνει υπερήφανη για την καταγωγή της.

Στα 22 της, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με καταξιωμένους σχεδιαστές και φωτογράφους και να κάνει εξώφυλλα και διαφημιστικά που την καθιέρωσαν ως ένα από τα πολλά υποσχόμενα μοντέλα της γενιάς της. Αγάπη της; Η πασαρέλα. Όνειρό της; Να περπατήσει στα fashion shows της Victoria’s Secret.
Η Μαίρη ξεκίνησε από τα καλλιστεία Miss Universe Australia όπου κέρδισε τη δεύτερη θέση, ενώ η συμμετοχή της στο Project Runway ανέβασε κι άλλο τις μετοχές της.
Με ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο και φωτογραφίσεις για πασίγνωστα περιοδικά όπως το Women’s Health και η Vogue, η Μαίρη ήρθε να αποδείξει πως μια θέση στο χώρο της μόδας της αξίζει και με το παραπάνω.
Η Μαίρη Βιτινάρος γεννήθηκε στη Μελβούρνη από Έλληνες γονείς, όμως τόσο οι ίδιοι όσο και οι παππούδες της, φρόντισαν να τη μεγαλώσουν περισσότερο ως Ελληνίδα και λιγότερο ως Αυστραλέζα. H σχέση της οικογένειάς της με τη χώρα μας παραμένει δυνατή, ενώ τα καλοκαιρινά ταξίδια στα νησιά και τις πόλεις μας δίνουν και παίρνουν.
Για τη Μαίρη, η πρώτη φορά που επισκέφτηκε την Ελλάδα ήταν το περασμένο καλοκαίρι δηλώνοντας… βέρα Καλαματιανή, ενώ φροντίζει να διαφημίζει τις ομορφιές της Πελοποννήσου όπου κι αν βρεθεί.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου