Είναι γνωστή πια η σχέση μεταξύ της anchorwoman του ΣΚΑΪ Σίας Κοσιώνη και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.
Εδώ και λίγο καιρό φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει έρθει πιο κοντά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Κοσιώνη εγκατέλειψε τη θέα της Πειραϊκής και τη μεζονέτα στα Μελίσσια και μετακόμισε στο διαμέρισμα του Κ. Μπακογιάννη. Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», πρόκειται για ένα ευρύχωρο σπίτι στη γνωστή πολυκατοικία της οδού Αραβαντινού, εκεί όπου στεγάζεται επί χρόνια το πολιτικό γραφείο του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Το ζευγάρι μάλιστα, μένει έναν όροφο πάνω από το γραφείο του επίτιμου, ενώ ακριβώς πάνω από το διαμέρισμα τους είναι η κατοικία της Ντόρας Μπακογιάννη.
Η κίνηση της κ. Κοσιώνη δείχνει πόσο σοβαρή είναι για αυτήν η σχέση της με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, ενώ, σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον, ακοολουθεί η περαιτέρω επισημοποίηση της. Προς το παρόν όμως προσπαθούν να κρατήσουν αυτή την εξέλιξη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας , κάτι βέβαια που δεν έγινε με τα διαζύγια τους.
Οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι το ζευγάρι βιώνει τις πιο τρυφερές στιγμές του ειδυλλίου του, με βόλτες στο Κολωνάκι, μακριά όμως από τα πολυσύχναστα στέκια της πλατείας, κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Μάλιστα, προτιμούν «ψαγμένα» μαγαζιά για να απολαύσουν το γεύμα τους ή τον καφέ τους ή το ποτό τους. Τις καθημερινές ο κ. Μπακογιάννης ως περιφερειάρχης βρίσκεται στο γραφείο του στη Λαμία, από όπου επιστρέφει συνήθως το απόγευμα, όταν σύντοφος του ετοιμάζεται για το κεντρικό δελτίο δελτίο ειδήσεων, που εκφωνεί κάθε βράδυ στις 9.