13.3.15

ΜΕΣΣΗΝΗ - Συνελήφθησαν τρείς τσιγγάνες για ληστεία

Συνελήφθησαν, χθες (12.3.2015) το βράδυ, στην Μεσσήνη , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρείς (3) ημεδαπές ΡΟΜΑ, ηλικίας 25 και 30 ετών, αντίστοιχα, καθώς και μία (1) ανήλικη, για ληστεία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού.
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, που περιλαμβάνει ακόμη επτά (7) συνεργούς τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, χθες (12.3.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Μεσσήνη Μεσσηνίας, αφού αρχικά προσέγγισαν όχημα που είχε σταθμεύσει o 30χρονος, προκάλεσαν φθορές σε αυτό και στη συνέχεια με την απειλή σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον 30χρονο και αφαίρεσαν χρήματα, κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική συσκευή και χρυσαφικά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου