1.3.15

Πέθανε δύο φορές και αποκαλύπτει πώς ένιωσε ...

Ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια, διαχρονικά μυστήρια είναι το τι συμβαίνει αφού πεθαίνουμε... 

Ο 22χρονος Σάσα Ελίασον, από τη Σουηδία, υποστηρίζει ότι έφυγε από τη ζωή δύο φορές και μοιράστηκε στο Reddit την ιστορία του.

Όπως λέει ο νεαρός φοιτητής ήταν κλινικά νεκρός δύο φορές, την πρώτη φορά έπειτα από ατύχημα με την μοτοσικλέτα του, ενώ τη δεύτερη από υπερβολή δόση χαπιών.

«Η πρώτη φορά ήταν πριν το ατύχημα και το μόνο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου ήταν "ω γ....ο". Τη δεύτερη φορά δεν είχα ιδέα. Πονούσα πολύ και ξαφνικά δεν υπήρχε τίποτα, απλά δεν υπήρχε ζωή. Μετά ένιωσα να με ξυπνάνε και συνέχισα να πονάω», εξομολογήθηκε.

Όσο για την αίσθηση του θανάτου;

Ο νεαρός είπε: «Ήταν απλά ένα μαύρο κενό. Δεν είχα σκέψεις, ούτε συνείδηση, τίποτα. Και τις δύο φορές απλά δεν ήμουν εκεί. Ήταν όλα μαύρα.
 Θα το περιέγραφα σα να πήρα έναν υπνάκο. Ένα σύντομο ύπνο χωρίς όνειρα, που ξυπνάς και αισθάνεσαι σαν να έχεις κοιμηθεί μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν στην πραγματικότητα "λείπεις" μόλις 15 λεπτά.
"Ο μόνος λόγος που το ξέρω είναι γιατί οι γιατροί ήταν υποχρεωμένοι να μου πουν ότι πέθανα. Αν οι γιατροί δεν μου έλεγαν τίποτα θα σκεφτόμουν απλά ότι πήρα ένα υπνάκο χωρίς όνειρα". "Σας απαντώ λοιπόν ναι και όχι. Βίωσα κάτι.
 Κι αυτό το κάτι ήταν τίποτα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου