Εντάξει, γνωρίζαμε όλοι ότι ο Καραμανλής είναι καθημερινός σχεδόν συνομιλητής του Τσίπρα, αλλά αυτό με ξεπερνάει! Ναι, ένας από τους συνομιλητές του υπουργού Επικρατείας και στενότατου συμβούλου του Πρωθυπουργού Ν. Παππά δεν είναι άλλος από τον Θ. Ρουσόπουλο!
Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου επί κυβερνήσεως Καραμανλή συνομιλεί με τον κ. Παππά και ανταλλάσσουν απόψεις επί θεμάτων... επικοινωνίας.
Όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης  εθεάθησαν σε γνωστή καφετέρια στο Ψυχικό (ήταν μαζί τους και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θ. Μιχόπουλος - ο γνωστός για τα e-mail που αποστέλλει καθημερινώς για την κυβερνητική γραμμή). Δεν είναι τυχαίο αυτό.
Οι κ.κ. Ρουσόπουλος και Παππάς γνωρίζονται εδώ και χρόνια.
 Οπως γνωρίζει ο κ. Ρουσόπουλος και τον Στέλιο Παππά-ο πατέρας του Νίκου Παππά, παλαιό στέλεχος της Αριστεράς (είναι ο άνθρωπος που στεκόταν δίπλα στον κ. Τσίπρα όταν ο Πρωθυπουργός κατέθετε λουλούδια στην Καισαριανή).
Και τι είδους συζήτηση μπορεί να κάνουν οι κ.κ. Ρουσόπουλος και Παππάς και μάλιστα να συναντώνται σε δημόσιο χώρο, όπως οι καφετέριες του Ψυχικού. Σας πληροφορώ ότι κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι... συμβουλές.
Ο κ. Παππάς ζητούσε τη γνώμη του για το πώς χειρίστηκε τα θέματα της ΕΡΤ, των συχνοτήτων και της αδειοδότησης των σταθμών. Μου είπαν μάλιστα ότι ο κ. Παππάς κρατούσε και σημειώσεις για όλα αυτά που άκουγε από τον κ. Ρουσόπουλο.