14.3.15

Άρχισε να πυροβολεί μόλις είδε το γείτονά του

Yπόθεση διένεξης μεταξύ γειτόνων

Την αλήθεια σε μια υπόθεση διένεξης μεταξύ γειτόνων από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας που αλληλομηνύθηκαν ερευνούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, μετά την καταγγελία του ενός ότι ο άλλος προσπάθησε να τον εκφοβίσει με μπαλωθιές, πράγμα που ο φερόμενος ως δράστης αρνείται κατηγορηματικά.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης όταν, σύμφωνα με την έγκληση που υπέβαλε ένας 66χρονος, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του ο 28χρονος γείτονάς του με τον οποίο έχει προσωπικές διαφορές βγήκε από το δικό του με ένα κυνηγετικό όπλο στα χέρια και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για να τον τρομοκρατήσει.

Οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, αλλά διαπίστωσαν ότι οι δύο καραμπίνες και το δίκαννο που βρήκαν στο σπίτι του είχαν νόμιμη άδεια κατοχής και δεν είχαν πυροβολήσει πρόσφατα! Μετά από αυτό, ο 28χρονος μήνυσε τον γείτονά του για ψευδή καταμήνυση και δυσφήμηση και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με τον 66χρονο να κατηγορείται για απειλή και παραβίαση του νόμου περί όπλων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου