27.3.15

4 στους 10 σας Ψήφισαν ! Καμία ρήξη με την Ε.Ε δεν έχει εγκρίνει ο ελληνικός λαός κ. Τσακαλώτε

Έγραφα χθες ότι έχω πάψει να παίρνω στα σοβαρά οποιαδήποτε κυβερνητική δήλωση η οποία δεν προέρχεται από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και θα εφαρμόσω την ίδια τακτική και σήμερα με την επίμαχη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Σύμφωνα με τη φιλοκυβερνητική Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Τσακαλώτος είπε σε πρωινή συνέντευξη του:
Νομίζω ότι το σενάριο της ρήξης είναι κάτι που το είχε πει και ο Γ. Βαρουφάκης στις προγραμματικές του δηλώσεις κι αυτό το έχει εκτιμήσει ο ελληνικός λαός. 
Έχει καταλάβει ότι εμείς υποστηρίζουμε τον κόσμο της εργασίας, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που έχασαν πάρα πολλά πράγματα από την κρίση και ότι είμαστε έτοιμοι, αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, για μια ρήξη.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι για 2.598η φορά ότι από την ασφάλεια ενός πρωινάδικου ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τρίζει τα δόντια του στον...καπιταλισμό. Το αληθινά επικίνδυνο είναι ότι ο κ. Τσακαλώτος τονίζει ότι ένα τέτοιο σχέδιο «το έχει εκτιμήσει ο ελληνικός λαός». Κάτι τέτοιο ουδέποτε έχει συμβεί.

Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει λάβει εντολή ρήξης με τους Ευρωπαίους εταίρους της χώρας. Έχει πάρει σαφή εντολή παραμονής στην Ευρωζώνη και όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι πολίτες δεν έχουν αλλάξει γνώμη. Αντιθέτως, προτιμούν ευρώ ακόμα κι αν απαιτηθούν νέα μέτρα λιτότητας.

Δεν υπάρχει κανένα σενάριο ρήξης που να μην περιλαμβάνει και σενάριο...πτήσης για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πριν αναγκαστούν άρον-άρον να τοποθετήσουν ξανά τα κάγκελα έξω από τη Βουλή, ας σοβαρευτούν κι ας αρχίσουν επιτέλους να κυβερνούν τη χώρα. 
 
πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου