13.2.15

Μεγάλη προβολή από το Mega στο 3ο Καλαματιανό Καρναβάλι

in 1Στην εκπομπή «Mega με μία» του τηλεοπτικού δικτύου Mega, με το Μάρκο Σεφερλή, συμμετείχε σήμερα, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, αποστολή από το 3ο Καλαματιανό Καρναβάλι, που απαρτιζόταν από μέλη πληρωμάτων με τις στολές τους, ενώ το Δήμο Καλαμάτας εκπροσώπησαν ο Αιντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Καρναβαλιού Αναστασία Μπελογιάννη και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας Τασούλα Φοίφα. 
Καρναβαλιστές όλων των ηλικιών ξεσήκωσαν το στούντιο με το κέφι και τις πολύχρωμες στολές τους, ενώ ο παρουσιαστής Μάρκος Σεφερλής συνομίλησε με πολλούς από αυτούς, σχετικά με το τι έχουν ντυθεί και για το Καλαματιανό Καρναβάλι, που σκορπά κέφι και αισιοδοξία. 
Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης πήρε το λόγο, ενώ στις οθόνες προβάλλονταν πλάνα από την τελετή έναρξης του 3ου Καλαματιανού Καρναβαλιού και έδωσε πληροφορίες για τις προγραμματισμένες για φέτος εκδηλώσεις. Επίσης, ανέφερε ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται το σύγχρονο Καλαματιανό Καρναβάλι και πολύς κόσμος από άλλες περιοχές έχει προγραμματίσει εξόρμηση στην Καλαμάτα.
Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες, με την προτροπή του Μάρκου Σεφερλή, έπαιξαν το παιχνίδι «μουσικές καρέκλες» και προέτρεψαν πολλές φορές το τηλεοπτικό κοινό να επισκεφθεί την Καλαμάτα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, οι καρναβαλιστές πλαισίωναν τους παρουσιαστές και έδιναν το σύνθημα για γλέντι.
Ακριβώς πριν το τέλος της εκπομπής, όλο το επιτελείο του «Mega με μία» ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Καλαματιανό Καρναβάλι και καλή διασκέδαση. Η αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου και τους προσέφερε παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, τα οποία δέχθηκαν με χαρά.
Επισημαίνεται ότι η μετακίνηση των καρναβαλιστών έγινε με λεωφορείο δωρεάν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου