28.2.15

Οι Ολυμπιονίκες τρέχουν στην Καλαμάτα

H ομάδα δρομέων του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών θα συμμετάσχει στους αγώνες σκυταλοδρομίας της Καλαμάτας που εντάχθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην πανελλαδική σειρά «Βίκος Street Relays»!

Στη γιορτή του μαζικού αθλητισμού για το 2015 με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, που ξεκινάει από την Καλαμάτα την Κυριακή 1 Μαρτίου θα τρέξουν με την SEO Running Team οι Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη (υδατοσφαίριση), Νίκος Σιρανίδης (καταδύσεις), Βούλα Ζυγούρη (Πάλη) και Λευτέρης Κόνσολας (Κωπηλασία), οι οποίοι θα πάρουν σκυτάλη και θα τρέξουν στην παραλία της Πόλης, ενισχύοντας το μήνυμα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης και τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα των σκυταλοδρομιών της Καλαμάτας, που είναι η στήριξη του πολύ σημαντικού έργου που γίνεται από το ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη δήλωσε:
«Η προαγωγή του αθλητισμού, της υγείας και του πνεύματος συνεργασίας και ομαδικότητας είναι από τους βασικούς στόχους του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Στο πλαίσιο αυτό, με μεγάλη χαρά τόσο εγώ προσωπικά όσο και συνάδελφοί μου Ολυμπιονίκες εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών θα συμμετέχουν στις σκυταλοδρομίες της Καλαμάτας. Καλούμε όλους τους Καλαματιανούς να τρέξουν μαζί μας και να στηρίξουν αυτή τη διοργάνωση της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) του νοσοκομείου Μεσσηνίας»...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου