12.2.15

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Κεραυνός "χτύπησε" αεροσκάφος!Σφοδρή χιονοθύελλα στην δυτική Κρήτη

Αντίθετα, στα ανατολικά του νησιού, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με χθες.

Σφοδρή χιονοθύελλα πλήττει τις ορεινές περιοχές των Χανίων, από τις 7 το πρωί. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpa.gr ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Τάσος Κουρουπάκης, σε υψόμετρο 400 και πάνω βρίσκεται σε εξέλιξη χιονόπτωση, ενώ οι θερμοκρασίες που επικρατούν στα Χανιά είναι εξαιρετικά χαμηλές.
Στο κέντρο των Χανίων η βροχόπτωση από τις 7 και μετά είναι έντονη. Σημειώνεται ότι.ε ξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων , με εντολή του κ. Κουρουπάκη έχουν σταματήσει όλες οι εργασίες εκχιονισμού, προκειμένου να μην υπάρξουν κίνδυνοι για τους χειριστ
Στο μεταξύ, τον τρόμο έζησαν οι επιβάτες της πρωινής πτήσης της AEGEAN σήμερα το πρωί.  
Συγκεκριμένα το αεροσκάφος της πτήσης Α331 που αναχώρησε στις 7 το πρωί από το αεροδρόμιο των Χανίων και είχε ως προορισμό την Αθήνα, χτυπήθηκε από κεραυνό.
Αποτέλεσμα του περιστατικού ήταν όπως είναι φυσικό ένας μεγάλος κρότος, ενώ το αεροσκάφος τραντάχθηκε! Επικράτησε πανικός μεταξύ των επιβατών, τους οποίους πάντως καθησύχασε ο  κυβερνήτης του αεροπλάνου που είπε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Το αεροσκάφος συνέχισε την πτήση του και έφθασε στον προορισμό του κανονικά.
Την ίδια ώρα, στο οδικό δικτυο του Ηρακλείου τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα σε σύγκριση με χθες. Στην Αγία Βαρβάρα ο δρόμος είναι ανοιχτός με τα μηχανήματα της Περιφέρειας να βρίσκονται επί ποδός. Περιορισμένης έκτασης πρόβλημα υπάρχει στο δρόμο προς Ανώγεια, στο ύψος των Γωνιών ενώ στην Πυργού ένα ετοιμόρροπο σπίτι κατέρρευσε κλείνοντας, προσωρινά, το δρόμο.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου