6.2.15

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ...ΨΗΦΙΣΑΝ -Αρχισαν τα όργανα: «Κομματικότερη του κόμματός της» η Κωνσταντοπούλου, λέει το ΠΑΣΟΚ


Αρχισαν τα όργανα: «Κομματικότερη του κόμματός της» η Κωνσταντοπούλου, λέει το ΠΑΣΟΚ

Τη δυσαρέσκειά του για τη σημερινή ομιλία της νεοεκλεγείσας προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου εξέφρασε το ΠΑΣΟΚ -το οποίο είχε υπερψηφίσει την κ. Κωνσταντοπούλου- θεωρώντας την ομιλία της κομματική.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου «εμφανίστηκε κομματικότερη του κόμματός της», ενώ, παράλληλα, εκφράζεται η ευχή η νέα πρόεδρος να κατανοήσει ότι ο εκάστοτε πρόεδρος της Βουλής είναι κομματικά ουδέτερος και θεματοφύλακας της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:
«Το ΠΑΣΟΚ πρώτο ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει την κ. Κωνσταντοπούλου, με την ευχή να διαψευσθούν οι αρνητικοί οιωνοί της συμπεριφοράς της την περασμένη κοινοβουλευτική περίοδο. Δυστυχώς, στην ομιλία επί τη εκλογή της η κ. Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε κομματικότερη του κόμματός της και ουσιαστικά υπενθύμισε στον κ. Τσίπρα θεμελιώδεις προεκλογικές δεσμεύσεις, όπως τη μονομερή διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους. Τρεις μόλις ημέρες μετά την αναγκαία δήλωση του κ. Τσίπρα ότι δεν θα υπάρξουν μονομερείς κινήσεις στο χρέος - γιατί αυτές οδηγούν σε πιστωτικό γεγονός. Και άλλα πολλά. Όταν ο εκάστοτε πρόεδρος της Βουλής ομιλεί από την έδρα του, ομιλεί ως κομματικά ουδέτερος θεματοφύλακας της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και τίποτε άλλο. Ελπίζουμε - χωρίς να έχουμε ψευδαισθήσεις- ότι θα το κατανοήσει αυτό η κ. Κωνσταντοπούλου τιμώντας την τιμή που της έγινε».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου